Home / BC Mures / Crăciun fericit cu liderul BC Mureș!

Crăciun fericit cu liderul BC Mureș!

Distribuie

DSC_0105În ultimul meci din acest an al Ligii Naționale de Baschet Masculin, a XV-a a campionatului, BC Mureș Târgu-Mureș a învins miercuri seara pe teren propriu cu 84-78 (14-24, 17-16, 28-7, 25-31) formația CSU Atlassib Sibiu. Partida era una de podium, echipa învingătoare urmând să preia șefia clasamentului, în cazul victoriei clujenilor de la U-BT cu CSM Oradea. Prima parte a jocului a fost una de uitat pentru mureșeni, care au fost depășiți în primul sfert cu 10 puncte, după care au recuperat un singut punct înaintea pauzei mari. Deși sibienii au avut în sfertul secund la un moment dat 14 puncte avantaj, BC Mureș s-a apropiat la doar 4 și au avut câteva atacuri la această diferență. La pauza mare era 31-40, un scor mult sub nivelul „tigrilor” pentru două sferturi pe propria arenă.
Feroce la reluare
De la vestiare a venit parcă o cu totul altă echipă gazdă. Martinic a preluat conducerea cu o aruncare de 3 puncte la jumătatea sfertului trei, la 45-43 și mureșenii s-au desprins treptat, ajungând la un moment dat ca ei să aibă avantajul de 14 puncte, cea mai mare diferență înregistrată pe parcursul partidei. La ultima pauză era 59-47, dar orice era posibil, mai ales dacă se ține cont de faptul că la Sibiu mureșenii au avut emoții după un avantaj mai consistent. Avantajul de 10 puncte (76-66) la intrarea în ultimul minut trebuia gestionat, ambele echipe aflându-se în penalizare, chiar cu jucători pierduți la fiecare fault tactic. BC Mureș a încercat să ducă atacul, sibienii să fragmenteze jocul, în speranța unei reveniri miraculoase. Deși oaspeților le-au cam intrat și mingile trimise spre coș din situații dificile, BC Mureș a reușit să păstreze avantajul și a obținut o victorie deosebit de importantă înaintea sărbătorilor, oferind suporterilor o victorie care le asigura poziția de lider, în cazul în care clujenii de la U-BT câștigau cu CSM Oradea, partidă disputată imediat după cea de la Târgu-Mureș. Acest s-a petrecut, clujenii au învins cu 75-62 și BC Mureș este lider !


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

1 comentariu

  1. Ne bucura pozitia de leader a BC Mures. Dar ne intristeaza ca e pe bani multi. Vedem in alte echipe juniori pe banca. La noi nimic. Nici macar nu stim daca mai exista echipele de juniori. Cine sunt cei care vin din urma. Lideri, rezultate, statistici. Anonimat total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.