S-a rupt gura târgului! Jurnaliştii Zi de zi s-au dovedit talente pe ring Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

S-a rupt gura târgului! Jurnaliştii Zi de zi s-au dovedit talente pe ring

DSC_6003

De multă vreme nu s-a mai auzit de o petrecere atât de faină încât să vuiască gura târgului, un cadru unde se creează o interacţiune şi o coeziune a angajaţilor la un alt nivel, mai înalt.

 

Anturajul relaxant și personalul amabil ce se regăsesc de fiecare dată în Office Club – Clubul Presei au fost perfecte pentru organizarea petrecerii de sfârșit de an la redacția cotidianului Zi de Zi.

 

De înviorarea și înzestrarea cu suflet a atmosferei s-a ocupat cântărețul și compozitorul Florin Mândru, zis Dudu care, în urmă cu doi ani de zile, le-a făcut o surpriză extraordinară celor trei antrenori de la Vocea României, Lori, Moga și Brenciu, în timp ce se deplasa pe scenă într-un scaun cu rotile, dovedindu-le că acest lucru nu îl împiedică să-și trăiască viața din plin.

Nu doar prin felul în care emană talent prin toți porii, ci și prin pofta cu care râde și îmbrățișează oamenii cu o strângere puternică la piept, Dudu  ne oferă de fiecare dată modelul unei temelii solide în construcția noastră ca oameni, cu tot ce presupune ea. Cu o gustare tradiţională cu mezeluri, brânză, măsline și-un păhărel de vin, petrecăreții nu s-au dat duși decât în zori. În zori, după ce au dovedit că sunt la fel de buni pe ringul de dans, precum în ale scrisului.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE