Parcări acoperite în mai multe cartiere din Târgu-Mureş Administratie
  • alex.toth
  • 4 comentarii
  • 466 Vizualizări

Parcări acoperite în mai multe cartiere din Târgu-Mureş

111Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, a fost prezent miercuri, 30 decembrie, pe strada Hunedoarei din cartierul „Mureşeni”. „Intenţia Primăriei municipiului Târgu-Mureş este de a realiza mai multe parcări acoperite pe străzile Hunedoarei nr. 7, A, B şi C, Rămurele (cartierul Tudor) şi Ion Mihuţ (cartier Unirii), după discuţiile purtate cu cetăţenii şi reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari din zonă. Avem un contract încheiat, care se va derula pe parcursul a 2 ani (2016 – 2017), în care sunt incluse 1.000 de parcări, dintre care mai mult de jumătate le vom face în anul 2016. Vreau să vă informez că numai în această lună am realizat 60 de parcări în Târgu-Mureş”, a opinat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş. La rândul său, domnul Lucian Czire, responsabil de scară, a declarat: „Mulţumim pentru sprijinul acordat de Primăria Târgu-Mureş pentru realizarea acestor parcări acoperite. Sunt foarte necesare aceste parcări şi ne bucurăm că, deşi suntem în preajma sărbătorilor Anului Nou, echipele Primăriei Târgu-Mureş, lucrează de zor la amplasarea acestor parcări acoperite pe domeniul public.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Vicele sa faca ceva. Strazile sunt pline de masini dar n-avem o parcare mare nici macar la spital. Asta e plain de bla, bla dar de facut zero

  • In alte orase se construiesc parkinguri supraetajate cu sute de locuri; la noi se bat niste scanduri sa nu ploua peste 60 de masini.. Problema e ca strazile tot congestionate sunt domnule SILEtina

  • D-le MOROMETE..vicele trebuie sa fie in mijlocul cetateanilor,sa le indeplineasca acestora dorintele…ca de aia l-am votat.Doar nu vrei sa stea in podul primarieii ca madama dinaintea lui,,ca o Cucuvea?!!

  • Nici o zi fara DOREL ? Individul acesta , daca nu-l ridica DNA, se poate angaja la drumuri si poduri .. are toate calitatile si chiar echipa de fotografi :))

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE