O nouă conducere la campioana de futsal Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

O nouă conducere la campioana de futsal

futsalIeri, 4 ianuarie, în Sala Sporturilor a avut loc reunirea lotului campioanei României la futsal, City’us Târgu-Mureș. Au fost prezenți doar jucătorii autohtoni, jucătorii străini urmând să ajungă la Târgu-Mureș în cursul acestei săptămâni, în funcție de programul zborurilor. Pentru început, antrenamentele din Sala Sporturilor vor fi combinate cu alergări și exerciții fizice în aer liber.

Schimbări pe banca tehnică

Prima și cea mai importantă noutate este faptul că banca tehnică a suferit modificări importante. Din motive personale, Kacso Endre nu va mai ocupa pentru următoarea perioadă postul de antrenor principal. Cel cu care pe bancă, atât ca secund, cât și ca principal, echipa a cucerit 5 titluri de campioană, 7 Cupe ale României și a reprezentat România în cupele europene va rămâne în structura clubului, în postura de director executiv și manager general al celor două echipe, clubul City’us având nevoie de experiența sa acumulată și recunoscută în futsal-ul din România. Antrenor principal la prima formație a fost numit fostul secund, Lucian Nicușan. Ca urmare a obiectivelor stabilite de conducerea clubului și a faptului că acesta se află la început de drum în noua postură, Nicușan va fi ajutat de căpitanul echipei, Cosmin Gherman.
Una dintre cerințele noului staff tehnic a fost de a păstra până în vară tot lotul avut la dispoziție în prima parte a campionatului și
readucerea fostului portar al echipei, Vasile Moldovan, pentru a avea la ședințele de pregătire minimum 3 portari.

Obiective neschimbate: câștigarea tuturor trofeelor

Obiectivele formației mureșene rămân neschimbate: câștigarea
campionatului și a Cupei României.
La început de an, clubul mureșean ține să le mulțumească tuturor celor care le-au fost aproape în acești ani, sponsori, suporteri, iubitori ai sportului, cei care au făcut posibilă obținerea celor 13 trofee din vitrina clubului City’us și face un apel ca să rămână în continuare alături. Echipa campioană se află după 13 etape disputate pe locul 3 al clasamentului, la 5 puncte de primele două clasate, Autobergamo Deva și Informatica Timișoara. În primul meci al acestui an, mureșenii vor întâlni pe teren propriu, în 27 ianuarie, formația Muncitorul Reșița.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE