Filmul „Billion Star Hotel”, premiat la Los Angeles Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Filmul „Billion Star Hotel”, premiat la Los Angeles

111Lung metrajul „Billion Star Hotel”, realizat în totalitate cu logistică şi actori mureşeni şi filmat în totalitate în judeţul Mureş, a fost selectat și nominalizat la US Hollywood International Film Festival, câştigând premiul de “Cel mai bun film străin” al festivalului din Los Angeles, SUA, din aproximativ 700 de filme participante, din 25 de ţări ale lumii.

“Primul film înseamnă suflet foarte mult”

Pelicula a fost produsă de GAT Films International, casă de producţie înfiinţată recent la Târgu-Mureş şi îi are în rolurile principale pe actorii Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu şi Teo Marton. Filmul este regizat de Alecs Năstoiu, produs de Ovidiu Vasu şi este reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate – Sică Generalu’, Panait Surdu şi Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții. “De obicei, primul film înseamnă suflet foarte mult şi pasiune foarte multă pusă, pentru că este acea teamă de eşec şi dai totul din tine ca să îţi reuşească. Toate astea puse cap la cap au înlocuit practic acel buget mic pe care noi l-am avut faţă de filmele cu care am concurat la festivalul respectiv”, a declarat joi, 7 ianuarie, cu ocazia unei conferinţe de presă, Ovidiu Vasu, producătorul filmului.

Recunoaştere în “capitala cinematografiei”

Pe lista de distincţii câştigate de “Billion Star Hotel” se mai află Cel mai bun film de lung metraj la Los Angeles CineFest, Cel mai bun film de lung metraj la Hollywood Independent CineFest, Cel mai bun film – toate genurile şi Cel mai bun design de sunet la Los Angeles Film Festival Awards şi Premiul de recunoaştere – film de lung metraj la Hollywood International Moving Pictures Film Festival. “Billion Star Hotel” este în primul rând un film de stare. Este un film care are o înlănţuire de întâmplări care corelate să zicem că au mesajul de a fi nişte oameni mai buni. Cam ăsta e mesajul pe care îl transmite”, a precizat regizorul Alecs Năstoiu.

Filmul “Billion Star Hotel” va rula în cinematografele din România după data de 20 februarie.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE