Home / Business / Te simți izolat la locul de muncă? Iată cum îți poți împărți spațiul de lucru

Te simți izolat la locul de muncă? Iată cum îți poți împărți spațiul de lucru

Distribuie

proiect lucruAnul 2016 vine la Tîrgu Mureș cu un proiect inedit care își propune să ofere soluția în privința izolării la locul de muncă, o problemă cu care se confruntă tot mai mulți antreprenori, muncitori independenți, liber profesioniști și angajați care lucrează de la distanță. Este vorba despre InnoWork, un spațiu de lucru colaborativ, adică mai mulți antreprenori utilizează în comun același spațiu.

Inițiatorii proiectului caută în prezent suport financiar pentru investiția inițială, pregătirea și lansarea spațiului. Cei care doresc să se implice ca membru spațiu, voluntar sau partener sunt bineveniți.
„Am demarat noul proiect local, și anume primul coworking space din Mureș,InnoWork. Avem și primii suporteri, Echipa NetSoft căreia îi mulțumim pentru implicare și sprijin. Sperăm să fie un exemplu social de urmat de alte companii locale și de tine. Spațiul de lucru colaborativ este o soluție la problema de izolare la locul de muncă cu care se confruntă un număr tot mai mare de antreprenori, muncitori independenți, liber profesioniști și angajați care lucrează de la distanță. Acesta oferă la un cost redus un spațiu de lucru flexibil, interacțiunea cu alte persoane cu aceleași interese, chiar dacă nu fac parte dintr-o mare corporație. Coworking-ul se referă la utilizarea în comun a spațiului de către mai mulți antreprenori. Este un stil de muncă ce implică împărțirea unui spațiu de birou comun de către profesioniști independenți care, de obicei, nu sunt angajații aceleiași companii”, a precizat Monica Cacina, manager InnoWork.

Avantajele împărțirii spațiului
Printre avantajele împărțirii spațiului se numără costurile fixe mai mici, climatul favorabil pentru muncă și interacțiunea zilnică cu oameni care au preocupări similare.
„Pentru multe startup-uri, costul chiriei și al utilităților depășește bugetul disponibil. Coworkingul oferă posibilitatea utilizării în comun a spațiului și echipamentelor (imprimante, multifuncționale, fax). Climat favorabil pentru muncă. În spațiile de coworking se urmărește crearea unui mediu informal și creativ, prin mobilierul ales, prin dispunerea acestuia și prin decoratiunile alese. Socializare și networking. Un alt avantaj important al împărțirii spațiului este interacțiunea zilnică cu oameni care au preocupări similare. Nu mai este o noutate faptul ca networkingul contribuie în mod semnificativ la succesul unei afaceri”, a explicat Monica Cacina.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.