Home / Sport / Petre Grigoraș, după primul contact și tragerea din Cupă

Petre Grigoraș, după primul contact și tragerea din Cupă

Distribuie

grigorasAșa cum se cunoaște, lotul vicecampioanei României la fotbal ASA Târgu-Mureș s-a reunit la baza proprie din cadrul Academiei de Sport din Târgu-Mureș sâmbătă. A fost și primul contact al noului tehnician Petre Grigoraș, care a avut în aceste zile ocazia să-i vadă la lucru pe compenenții lotului. Acesta a avut la reunirea de sâmbătă doar 14 jucători, dar în aceste zile s-au alăturat și majoritatea celor care nu au răspuns prezent la „prima înfățișare”. Printre aceștia se află și fundașul central Marius Constantin, revenit după împrumutul în China și a efectuat deja primele antrenamente cu echipa. Dintre străini urmează să mai sosească în această săptămână doar Nicolas Gorobsov, Pablo Brandan și Ousmane Ndoye. După primele antrenamente, Petre Grogoraș se arată mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii sosiți. „Sunt foarte mulțumit de felul în care au răspuns jucătorii la primele antrenamente. Din păcate, condițiile meteo ne-au obligat să facem aceste prime ședințe de pregătire doar pe terenul sintetic, dar aceste lucruri se vor schimba în perioada cantonamentului din Antalya”, au fost primele impresii ale noului tehnician. Definitivarea lotului care va efectua luni deplasarea în Turcia se va face după toate probabilitățile vineri.
„Un derby ardelean, obiective identice, șanse egale”
Despre deznodământul tragerii la sorți a semifinalelor Cupei României, Petre Grigoraș s-a arătat satisfăcut. „Ne bucurăm că am picat cu CFR Cluj și am constatat că și ei au același sentiment, vor avea o deplasare mult mai scurtă. Va fi un „derby ardelenesc”, în care cele două echipe pornesc cu șanse egale, totul va depinde de forma de moment. Fiecare își dorește calificarea în finală, dar trebuie să ținem cont de faptul că înaintea semifinalei, ambele echipe sunt concentrate pe principalul obiectiv, calificarea în play-off, unde CFR au șansa lor, chiar dacă aparent au un handicap destul de mare de recuperat”, a precizat Petre Grigoraș.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.