Bursele școlare pasate Invatamant
  • ligia.voro
  • 2 comentarii
  • 225 Vizualizări

Bursele școlare pasate

isj_site

Primarul Dorin Florea ar pasa responsabilitatea achitării burselor școlare Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice sau sindicatelor din învățământ. “Ministerul sau sindicatul când fac aceste propuneri să își găsească și sursa de finanțare, nu să arunce totul la primării. E destul că eu pun clădirile la punct, școlile, halele, curțile, centralele termice, mai trebuie să facă și altul câte ceva pentru țara asta. Tot se luptă pentru 6 % din PIB, să își bage banii în burse. Eu aș desființa inspectoratul mâine, iar toți banii de acolo dați-i la burse”, a declarat acesta. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Daca nu s-ar arunca bani aiurea pe festivaluri inutile si festivitati de doi lei poate ati avea bani de burse.
    Daca reducem angajatii primariei care nu fac nimic se ocupa de doar de festivaluri cu salariul lor dam si burse la cei cativa olimpici valorosi si cele de merit.
    Primaria nu merita bursa la cum isi trateaza valorile.

  • Rusine primarului ! Declarativ, toti politicienii faceti ,,minuni” pentru educatie, faptic nu va intereseaza decat buzunarul propriu. Cate sali de sport a construit primaria pentru elevii orasului ? Cate baze sportive asigura accesulgratuit elevilor ? Totul e un perpetuu joc electoral , dar, atentie, nu toti sunt prostii vostri ! Sa ne vedem cu bine, cu stampila inmana, cu declaratiaasta veti mai avea 5 la suta voturi

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE