Home / FC Municipal / Sărbătoritul zilei, Adrian Viciu

Sărbătoritul zilei, Adrian Viciu

Distribuie

adi_viciuPortarul formației de fotbal ASA Târgu-Mureș este unul dintre puținii mureșeni rămași în lotul vicecampioanei. Mai mereu rezerva lui Eduard Stăncioiu, Adrian împlinește astăzi, 14 ianuarie, frumoasa vârstă de 25 de ani. În ediția actuală nu a făcut parte din lotul echipei doar în prima etapă, cea cu Dinamo de pe teren propriu, încheiată 0-0, după care s-a aflat mereu pe bancă, sau în teren. A evoluat în doar două partide, ambele în deplasare, la Botoșani, în ultimul meci din tur, încheiat 1-1 și în primul din retur, la București, cu Dinamo, câștigată de bucureșteni cu 2-1. A mai jucat de asemenea în 2 meciuri din Cupa României, în care echipa sa este calificată în semifinale și unul în Cupa Ligii, de asemenea toate în deplasare. Viciu este prezentat de mulți ca un portar venit de la Sportul Studențesc, via Săgeata Năvodari, dar Adi este târgumureșean. A crescut la clubul mureșean și a avut o experiență în sezonul 2007-2008 în Spania, la Cadiz, încă la vârsta junioratului, după care a revenit acasă, la FC Municipal la acea vreme. Și-a mai petrecut doi ani la Sportul Studențesc, apoi unul la Săgeata Năvodari, pentru care a apărat porțile în 40, respectiv 13 partide, după care, în 2013 a venit din nou în orașul natal, la noua ASA. După cum semnalam, Adi nu a jucat niciun meci în fața propriilor suporteri în acest sezon, târgumureșean fiind. „Așa a fost să fie. Am jucat mai mult meciurile din cupe, unde echipa a jucat doar în deplasare”, a spus portarul mureșenilor.

adi viciu 2Statornic la echipă, schimbare în viața personală
Sfârșitul de an a adus în schimb o schimbare majoră în viața tânărului Adi Viciu. În 12 noiembrie i s-a născut fetița, Ilinca. Proaspăt tată, pentru Adrian fetița trece pe primul loc. Ziua aniversării „sfertului de veac” este una „obișnuită”, cu două antrenamente, lotul aflându-se în pline pregătiri înaintea plecării în cantonamentul din Antalya. „Nu va fi nimic deosebit de ziua mea. Voi avea două antrenamente, după care, seara voi sărbători seara acasă, alături de familie. Fotbalul este o prioritate pentru mine, dar acum pe prim plan se află fetița mea și familia”, s-a destăinuit Adrian. În ceea ce privește viitorul echipei, acesta consideră că echipa sa este principala favorită la calificarea în play-off și este convins că această șansă va fi valorificată. „Atmosfera din vestiar este una foarte bună, optimistă. Suntem mai mulți acum, cu noi sosiți, dar cred că după plecarea în cantonament lucrurile se vor așeza pe un făgaș normal și ne vom valorifica șansa pe care o avem pentru calificarea în play-off, primul obiectiv al echipei. Acolo, după noul sistem, orice este posibil. Doar după aceea ne vom concentra pentru o calificare pentru finala Cupei României, de care ne despart două meciuri. Personal, sunt pregătit, mă simt bine și am să fac tot ce-mi stă în puteri atunci când voi fi solicitat să joc”, a încheiat Adi Viciu.
La mulți ani, sănătate, cât mai multe meciuri jucate și cât mai puține goluri ! Primite.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.