Home / Invatamant / Tinerii, încurajați să iasă din zona de confort

Tinerii, încurajați să iasă din zona de confort

Distribuie

stire aiesecCel mai mare program național de educație nonformală cu predare în limba engleză creat de Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC România dă startul ediției cu numărul 15, reunind 35 de „profesori nonformali”, tineri internaționali din 11 țări, 2.100 participanți și un nou concept educațional.
Potrivit reprezentanților AIESEC Tîrgu Mureș, de anul acesta, GROW revine cu un nou concept, și anume „Gritty Runners Own the World”, divizând proiectul în patru module actualizate, ce încurajează tinerii să facă lucruri care să genereze un impact cât mai mare. Proiectul se adresează elevilor de clasa a IX-a și pune accent pe două elemente esențiale: pasiune și perseverență, atelierele punând accent pe munca în echipă, autocunoaștere, încredere în sine și inteligență emoțională. Runners este conceput pentru clasa a X-a, fiind modulul în care se dă startul maratonului mental, participanții învață cum să învețe și se familiarizează cu managementul timpului și competitivitatea. Owners este modulul dedicat elevilor de clasa a XI-a, unde se pune accentul pe cunoașterea de sine, orientarea vocațională și acceptarea faptului că ei pot schimba viitorul, atât al lor, cât și al societății care ne înconjoară. Participanții învață despre abilitățile de business, gândirea critică, creativă și sistematică, șlefuind ușor bijuteriile mentale de care vor avea nevoie în carieră. World demonstrează adolescenților de clasa a XII-a că proiectul GROW este despre diversitate și multiculturalism, acordând totodată o atenție deosebită autenticității și abilităților de angajabilitate precum stabilirea obiectivelor, planificare, scrierea unui CV, pregătind participanții pentru a cuceri lumea adulților. Deschiderea GROW din Tîrgu Mureș are loc luni, 18 ianuarie, de la ora 15,00 și ora 18,00, la Universitatea „Petru Maior”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Editura Edu din Târgu Mureș, sau o poveste despre inovație în educație

Distribuie Privind rezultatele ultimei licitații de manuale școlare pentru clasele I și a II-a, organizată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.