Home / Cultură / Invitație la lectură

Invitație la lectură

Distribuie

12507189_1056261884414859_4555773949829989328_nRevista și Editura LitArt, cu sprijinul Reea, invită mureșenii marți, 26 ianuarie, cu începere de la ora 18:00, la Atelierul de literatură LitArt, care are loc la Atelierul de Cafea din Tîrgu Mureș. „Atelierul de literatură LitArt reprezintă locul de întâlnire, lectură, dezbatere și dialog al creatorilor și consumatorilor de literatură autohtonă. Pentru prima întâlnire și-au anunțat participarea și intenția de a citi din scrierile lor: Eugeniu Nistor, Gheorghe Botezan, Adrian A. Giurgea – poezie, Alda Adriana Olteanu, Nelu Mărginean – proză. Vocea critică va fi susținută de: Dumitru Mircea Buda și Călin Crăciun”, au transmis organizatorii evenimentului.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.