Două nume grele în sondajul PSD pentru Primăria Târgu-Mureş Politic
  • admin
  • 2 comentarii
  • 1040 Vizualizări

Două nume grele în sondajul PSD pentru Primăria Târgu-Mureş

111Secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, a declarat miercuri, 20 ianuarie, că toţi cei 31 de primari ai organizaţiei vor candida pentru un nou mandat la alegerile locale, informează Agerpres.

În ceea ce priveşte stabilirea candidatului pentru Primăria municipiului Târgu-Mureş este în derulare o cercetare sociologică, însă se aşteaptă în continuare propuneri de la membri. “PSD Târgu-Mureş se află în faza de sondare şi de găsire a celui mai bun candidat pentru Primăria Târgu-Mureş. Au fost distribuite chestionare şi au fost organizate întâlniri cu toţi membrii de partid. Aşteptăm inclusiv propuneri. Urmează să efectuăm un sondaj de opinie şi cel mai bine clasat va reprezenta PSD în lupta pentru Primăria Târgu-Mureş. În sondaj intră şi parlamentarii din Târgu Mureş – deputatul Florin Buicu şi senatorul Alexandru Petru Frătean – dar şi alţi colegi. Încă nu am dorit să facem publice numele celor vizaţi din motive de strategie. Pentru restul primăriilor, primarii care sunt în funcţii vor candida pentru un nou mandat şi sigur avem şanse şi în alte localităţi, unde deja se lucrează”, a declarat Dragoş Bardoşi, citat de site-ul www.agerpres.ro.

De asemenea, Dragoş Bardoşi a mai arătat că pentru Primăria municipiului Târgu-Mureş numele candidatului va fi cunoscut cel târziu la mijlocul lunii februarie, în timp ce pentru oraşele în care PSD nu are primar, există mai multe variante de candidaţi. În cee ace priveşte listele pentru consilieri locali, acestea sunt pregătite pentru sondajul de opinie. “Din motive interne, numele candidaţilor sunt în ordine alfabetică, ca să nu existe discuţii cine e mai bine clasat. Ne interesează să dăm o echipă competitivă pentru Consiliul Local Târgu-Mureş pentru că provocările vor fi tot mai mari din 2016. Scopul nostru este să avem o creştere a numărului de consilieri atât la nivelul Târgu-Mureşului, cât şi la Consiliul Judeţean Mureş”, a precizat Dragoş Bradoşi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Tirgu-Muresul va avea o primarita din iulie 2016 ! Gata ! Ajunge cu jaful din bugetul local si a politicii duplicitare ! Ba suntem PNL vs UDMR si in fapt afacerile suspecte sunt facute mana-n mana !!!

  • De ce sunt nume grele? Sunt tot din actuala clasa politica care trag focul doar la ei uitind de popor , cei care i-au trimis acolo!Amindoi au votat legea pensiilor suplimentare pt demnitari, cind 30% din popor sunt intr-o saracie lucie! S-apoi ce-au facut pt judetul si orasul nostru? „Autostrada in judetul Mures prinde contur …nu doar pe harta!” declaratie politica a dl. Fratean in 03.2014!!!! Asa a si fost dl Fratean !!!! la aproape doi ani de la declaratie!! „…doar pe harta!” Prefect, secretar de stat, senator acum poate, poate si … primar! Desteapta-te romane ,si faptic nu doar cintindu-l!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE