Ultimele vești din tabăra ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Ultimele vești din tabăra ASA

asaLotul formației de fotbal ASA Târgu-Mureș se află în această perioadă în cantonamentul din Antalya. Echipa preluată de antrenorii Petre Grigoraș (principal), Marian Dinu (secund), Ciprian Prună (preparator fizic) și Fekete Carol (cu portarii) are la dispoziție 29 de jucători, singurul absent fiind Ousmane Ndoye, care se va alătura lotului în zilele următoare, după rezolvarea unor probleme privind viza de acces în Turcia. Lotul se antrenează pe terenul 3 din complexul Mardan Sport din Lara, cu câte două ședințe de pregătire pe zi. ASA va disputa vineri, 22 ianuarie, de la ora 17.00, pe terenul 2 al complexului, primul meci amical al cantonamentului, cu formația FC Zira Baku, din Azerbaidjan, care ocupă locul 3 în prima ligă din Azerbaidjan, la 9 puncte de liderul Qarabagh. Zira a pierdut ambele jocuri disputate până acum în Antalya: 1-4 cu Ordabasi (Kazakhstan) și 0-1 cu Optik Rathenow (Germania-Regionalliga). Majoritatea componenților lotului sunt azeri, stranierii fiind din Nigeria, Spania sau Brazilia.
La 3 puncte și…un gard de rivali
În Antalya se află în această perioadă mai multe echipe din România, iar o selecționată alcătuită din jucători care activează în campionatul intern se va alătura începând de luni (printre „tricolorii” convocați de Anghel Iordănescu nu se află niciun jucător de la ASA). Printre echipele aflate în Antalya se află și principala rivală a mureșenilor la ultimul loc pentru play-off, CSMS Iași. Cele două sunt despărțite de 3 puncte înaintea ultimelor etape de luna februarie. Va fi o luptă umăr la umăr, la distanță, partidele directe disputându-se deja: 1-0 pentru ASA la Iași și 1-1 la Târgu-Mureș, rezultate în favoarea roș-albaștrilor, în caz de egalitate de puncte. În Antalya, la complexul Mardan Sport, cele două formații sunt despărțite de un singur….gard. ASA și CSMS pregătesc sezonul de primăvară în același complex, acest lucru fiind posibil tocmai datorită faptului că nu se vor mai întâlni. În același complex sportiv se antrenează și ultima clasată a clasamentului, Petrolul Ploiești.
Adrian Mutu îi „fură” tricoul, ASA câștigă litigiul Claudiu Voiculeț,
Între timp, conducerea a stabilit și numerele de pe tricouri pentru cei cinci noi sosiți. Astfel, fundașul Gabriel Matei va avea pe tricou numărul 14, mijlocașul Laurențiu Buș va purta tricoul cu numărul 17, iar atacanții George Țucudean și Andrei Ciolacu vor avea numerele 29, respectiv 11. Toate acestea erau libere. Singurul jucător care a luat numărul purtat deja de un coechipier este Adrian Mutu. „Briliantului”, fost „decar” și la reprezentativa României i s-a oferit același tricou, numărul 10, purtat până acum de Claudiu Voiculeț, care îl va prelua pe cel cu numărul 99. Revenit după împrumutul din China, Marius Constantin va juca tot cu numărul 23, purtat și în sezonul trecut, iar un alt nou component al lotului, Cosmin Băcilă va purta numărul 8, fost al lui Golanski, plecat. O veste bună pentru ASA, care a câștigat litigiul cu Steaua, care spera să câștige la „masa verde” meciul direct de pe 2 decembrie, încheiat cu scorul de 1-1, în care Steaua a reclamat că mijlocașul Claudiu Voiculeț nu avea drept de joc la acea dată, fiindcă ar fi fost legitimat pe 5 octombrie, după încheierea perioadei de transferuri. În urma judecării cazului, CNSL a decis că fotbalistul a jucat perfect regulamentar și că nu se impune nicio sancțiune. În acel meci, Voiculeț a intrat pe teren în minutul 82, în locul lui Axente, iar la final oficialii campioanei au contestat prezența sa pe teren.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE