PPMT propune coaliţie maghiară pentru Primăria Târgu-Mureş Politic
  • admin
  • 4 comentarii
  • 446 Vizualizări

PPMT propune coaliţie maghiară pentru Primăria Târgu-Mureş

ppmtPreşedintele filialei Mureş a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Bereczki Ferenc, propune constituirea unei coaliţii maghiare pentru alegerile locale din Târgu-Mureş, pe considerentul că aceasta este „necesitate şi obligaţie”, informează Agerpres. „Văzând întâmplările politice, mai ales ezitarea PNL-ului privind susţinerea candidaturii primarului în funcţie, Dorin Florea, pentru un nou mandat, şansele candidatului comun al celor trei partide politice maghiare cresc semnificativ. În aceste condiţii este o necesitate ca maghiarimea târgumureşeană să fie reprezentată colectiv prin unirea partidelor politice într-o singură forţă. Credem că prin crearea instituţiei prealegerilor şi desemnarea candidatului unic, Soos Zoltan (UDMR – n.r.), ca prim pas, trebuie urmată de o coaliţie politică printr-o listă comună a celor trei partide. O asemenea decizie ar fi în concordanţă cu propunerea preşedintelui Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Szilagyi Zsolt: un partid electoral, de exemplu Coaliţia Maghiară din Transilvania”, a precizat vineri, 22 ianuarie, Bereczki Ferenc, într-un comunicat de presă, potrivit site-ului www.agerpres.ro. (S.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Acelasi lucru ca intotdeauna, concetateni maghiari treziti-a odata si nu mia votati lichelele voastre ,dar nici pe a noastre, votati omul nu haita de lupi din care face parte chiar daca nu vorbeste limba voastra materna ( aplicabil si pentru romani si tigani)

  • Inca o dovada, daca mai trebuia, ca pentru maghiari nu exista decat miza votului etnic ! Ma intreb pana cand maghiarii vor ramane in plasa intinsa de insi orientati spre imbotire proprie !!! Activitatea consilierilor arata ca dupa alegeri nu mai exista decat interese de culise !!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE