Home / Sport / Evoluții meritorii pentru micii karateka Dragon Do

Evoluții meritorii pentru micii karateka Dragon Do

Distribuie

karateCei 13 sportivi deplasați de clubul Dragon Do Târgu-Mureș la cea de-a XIII-a a ediție a Cupei Mickey Mouse la karate, versiunea WKC s-au întors acasă cu un număr de 13 medalii. Micii karateka mureșeni conduși de președintele clubului, Mihai Notar, care, alături de Florina Notar este și antrenorul lotului s-au clasat de 7 ori pe prima treaptă a podiumului, au ocupat 4 locuri II și 2 locuri III. Competiția devenită deja tradițională, organizată de Clubul Sportiv Hayashi Activ din localitatea clujeană Florești, sub egida Federației Române de specialitate, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Cluj s-a disputat la cinci categorii de vârstă și greutate, pentru copii între 7 (sub) și 14 ani, precum și întreceri pe echipe la aceleași categorii. Au participat 420 sportivi de la 24 cluburi, ai clubului organizator, din Cluj, Turda, Dej, București, Sighetu Marmației, Oradea, Petroșani, Arad, Aiud, Mediaș, Chitila, precum și echipa maghiară Shotokan Dojos. Deși a participat cu doar 13 sportivi, față de alte cluburi, care au aliniat la start 30, 40, sau chiar 50, Dragon do a obținut un merituos loc 5 în clasamentul pe medalii al cluburilor.
Cine sunt laureații
Dintre cei 13 sportivi deplasați, 8 au urcat pe podium, patru dintre aceștia obținând câte două medalii. Câte două locuri I au obținut Daria Bârlean, la kata și kihon, fete sub 7 ani și Briana Rugină, la aceleași probe a fetelor de 7-8 ani. Două medalii, una de aur și una de argint a obținut Șerban Ghejan, care a ocupat locul I la kata băieți 7 ani și locul II la kihon. Tot două clasări pe podium a reușit la băieții de 7 ani Paul Popa, cu un loc II la kata și locul III la kumite. Celelalte două locuri pe cea mai înaltă treaptă au fost câștigate de doi băieți, ambii la kumi: Aris Priță, la categoria 7-8 ani și Darius Sztan, la 13-14 ani. În întrecerile pe echipe, în proba de kata a fetelor, sportivele de la Dragon Do au urcat pe treapta a doua a podiumului, iar celelate medalii au fost aduse de George Bârlean, argint la kata 9-10 ani și Sofia Bârlean, la kihon 7 ani.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.