Primul turneu semifinal de baschet – U13M la Târgu-Mureș Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Primul turneu semifinal de baschet – U13M la Târgu-Mureș

turneuÎn perioada 22-24 ianuarie 2016 a avut loc la Târgu Mureș primul turneu semifinal din cadrul Campionatului Național U13 masculin, fiind organizat de către clubul Lucky Dragons. La acest turneu au participat 8 echipe: CSS NR.6 Dinamo București, Agronomia 4sports București, Baschet Club Dan Dacian, Baschet Club Laguna București, CSS NR. 4 București, CSU Ploiești, U-BT 1 Cluj-Napoca și Lucky Dragons Târgu Mureș. S-au disputat 16 partide în salile de sport din comuna Acățari și Liceul Tehnologic Electromures. Toate meciurile s-au desfașurat conform programului, iar spectatorii veniți atât din oraș cât și din țară au avut parte de un adevărat spectacol sportiv. Echipele calificate for fi stabilite după disputarea a încă 3 turnee.
Clubul Lucky Dragons este înfiintat din toamna anului 2013 și se bucură de prezenta a peste 140 de sportivi, având echipe de babybaschet (copii sub 10 ani), minibaschet (copii sub 12 ani) și Under13, dar și copii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, care participă la antrenamente doar pentru plăcerea de a juca baschet.
Lucky Dragons se află pentru prima data în Campionatul Național cu sportivii de 13 ani, reușind o calificare, în acest sezon, în primele 16 echipe din țară. Înscrierile continuă pentru cei care doresc să se alăture clubului, cu antrenamente în 5 săli din Târgu Mureș și în localitatea Nazna. Pentru înscrieri și detalii nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0751.348.847
Ne puteti vizita pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/luckydragonsbasketball

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE