Mutu debutează la ASA, remiză albă cu Pogon Szczecin FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

Mutu debutează la ASA, remiză albă cu Pogon Szczecin

asaAl treilea joc amical disputat în Antalya de vicecampioana României la fotbal ASA Târgu-Mureș, în compania formației poloneze Pogon Szczecin, ocupanta locului IV în Ekstraklasa s-a încheiat la egalitate, 0-0. În acest meci a debutat pentru formația târgumureșeană și Adrian Mutu, care a evoluat 60 de minute. Partida a fost una echilibrată, de angajament, marile ocazii ale meciului fiind de partea târgumureșenilor, adversarii fiind mai periculoși doar în primele 20 de minute ale jocului. Jucătorii echipei ASA au purtat banderole negre pe braț, fiind alături de colegul lor, Nicolas Gorobsov, căruia i-a decedat sora, chiar dimineața partidei.
Mureșenii au avut o primă ocazie în minutul 8, când Țucudean a scăpat singur, a înscris, dar a fost semnalizat în offside și golul a fost anulat. După trei minute polonezii au trimis un șut pe langă poartă. Au urmat minute de joc echilibrat, fără ocazii importante de poartă.
În minutul 35 o bună ocazie are Brandan, dar șutul său a fost blocat de un adversar și repriza s-a încheiat cu cea mai mare ocazie de gol a primei părți, la un atac prelungit al mureșenilor, la care Voiculeț a șutat de la 20 de metri, dar portarul polonezilor a respins lateral.

Dominarea a continuat, dar tot fără gol
După ce în prima parte a jocului mureșenii au avut cele mai importante ocazii la poarta adversă, în repriza secundă tot ei au fost cei care au controlat jocul, dar nu au reușit să înscrie. În minutul
51, o centrare a lui Velayos de pe stânga a fost reluată cu capul de către Jazvic, dar portarul plonezilor a reținut.
Primele schimbări la ASA au avut loc în minutul 54, când Gabriel Matei a fost înlocuit de Romario Kortzorg, iar Velayos a trecut fundaș dreapta și Brandan a trecut pe partea stângă a defensivei.
În minutul 57 ASA a avut o nouă mare ocazie. Voiculeț a trimis o pasă lungă pe stânga, Mutu a șutat puternic în fața porții, dar Țucudean nu a ajuns la întâlnirea cu balonul. În minutul următor șutul lui Jazvic a trecut pe langă poartă, după care Mutu a fost înlocuit cu Laurențiu Buș. A urmat un nou șut expediat de Țucudean de la marginea careului, dar portarul advers a reținut din nou.
În minutul 71 Petre Grigoraș a efectuat trei schimbări. Cei intrați au fost Axente, Ramiro Costa și Dedov, care au luat locul lui Țucudean, Jazvic și Voiculeț, dar golul care plutea în aer nu a venit. În minutul
84 Grigoraș a efectuat și ultima schimbare, Mureșan cedându-i locul mai tânărului Robert Candrea, prmovat de la echipa secundă.
Partida s-a încheiat cu un șut al lui Dedov, care a trecut pe lângă poartă și ASA încheie primul meci la egalitate, după un joc în care au dominat.
Antrenorul Petre Grigoraș i-a folosit în acest meci, pe următorii:
Stâncioiu- G. Matei (54 Romario), M. Constantin, Balic, Velayos, Mureșan (84 Candrea), Brandan, Jazvic (71 Axente), Voiculeț (71 Dedov), Mutu (60 L. Buș), Țucudean (71 R. Costa).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE