Mureșencele de la BC Sirius continuă cursa promovării Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Mureșencele de la BC Sirius continuă cursa promovării

siriusStopată „cu orice preț” pe Bega, echipa feminină de baschet BC Sisius Târgu-Mureș își continuă cursa pentru promovarea în Liga Națională. Următorul joc al echipei mureșene se va disputa duminică, 31 ianuarie, ora 13.00, în sala Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș, în compania formației CSU 2 Alba Iulia.
După cinci victorii în cele cinci partide disputate în turul seriei II a Ligii I, BC Sirius a cedat partida disputată duminică la Timișoara, 47-52 cu Danzio 2 din localitate. Acest prim așec al echipei antrenorului Steff Zakariás a fost influențat de numeroși factori, culminând cu o evoluție mult sub așteptări a mureșencelor. Fără cea mai înaltă jucătoare în lot, Meszáros Kata fiind lăsată acasă în urma unei accidentări, cu căpitanul Janina Simionca nerefăcută după o accidentare, cu puține antrenamente, la fel ca și Ivácson Zsuzsa, sau alte jucătoare aflate în perioada de sesiune la facultățile pe care le frecventează, mureșencele au cedat la limită primul sfert, dar au intrat la pauză cu avantaj de 6 puncte.
Înaintea arbitrajului considerat „ostil” de către întreg stafful echipei mureșene, care recunoaște și evoluția sub așteptă a echipei, aceasta a fost cazată la un hotel care nu avea încălzire. Acest aspect este însă unul inedependent de competiție, rezervarea fiind făcută pe internet, dar a fost de neacceptat și mureșencele au fost nevoite să caute cazare în altă parte. Trecând peste toate aceste obstacole, după ce la ultima pauză tabela indica un rezultat de egalitate (34-34), finalul a fost unul foarte tensionat. Cei doi arbitri localnici au trecut cu vedera o abatere de teren a gazdelor în ultimele secunde, când diferența era de un singur coș și gazdele au înscris nestingherit în fața unei echipe oprită din joc în fața unei erori evidente.
Clubul mureșean a depus un memoriu la adresa arbitrajului, deși nu se așteaptă ca Federația Română de Baschet să ia vreo măsură, dar cu speranța ca pe viitor asemenea arbitraje să nu se mai repete.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE