Home / Beauty / Tehnica care ne ajută să ne împrospătăm aspectul pielii

Tehnica care ne ajută să ne împrospătăm aspectul pielii

Distribuie

peeling chimicDacă doriți reducerea liniilor fine din jurul ochilor și a buzelor, atenuarea ridurilor cauzate de îmbătrânire și de soare, dar mai ales îmbunătățirea aspectului general al pielii trebuie să știți că la Centrul Medical Top Med din Tîrgu Mureș se efectuează peeling-ul chimic – o tehnică dermato-cosmetică tot mai apreciată de către doamne și domnișoare.

Vestea bună este că după două ședințe efecutate, a treia ședință este gratuită. Peeling-ul chimic soluţionează problema ridurilor fine de expresie de sub ochi şi din zona gurii, dar şi pe cele cauzate de expunerea excesivă la soare, îmbătrânire sau factori ereditari. În plus, se adresează tenurilor care suferă de acnee. Datorită spectrului larg de acţiune şi a efectelor scontate, este importantă alegerea perioadei în care se programează această intervenţie. Medicii susțin că cea mai bună perioadă în care se face un peeling este sezonul rece deoarece pielea nouă nu trebuie expusă la soare.
„Pe măsură ce îmbătrânim, celulele moarte nu se mai desprind cu aceeași ușurință, iar pielea ia un aspect mat, lipsit de strălucire. Peeling-ul chimic este o tehnică dermato-cosmetică utilizată pentru împrospătarea aspectului pielii. Presupune aplicarea pe piele a unuia sau mai multor agenți chimici care determină exfolierea straturilor superficiale ale pielii, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară, conferind un aspect îmbunătățit, întinerit al pielii. Eficacitatea tratamentului cu peeling chimic depinde de diferiți factori – tipul substanței chimice, caracteristicile pielii (fototip, grosime, moștenire genetică, hipersensibilitate), timpul de contact etc”, a transmis dr. Diana Ciortea.

Beneficiile unui peeling chimic
În cele ce urmează, specialiștii ne prezintă beneficiile acestei tehnici dermato-cosmetice. „Îmbunătățește în totalitate aspectul general al pielii și textura sa: pielea este sănătoasă, strălucitoare, fină și netedă. Creşte gradul de hidratare al pielii. Reduce liniile fine din jurul ochilor și a buzelor. Atenuează ridurile cauzate de soare, îmbătrânire. Tratează diferite tipuri de acnee. Diminuează aspectul de piele seboreica (ten gras). Reduce petele cauzate de soare, de vârsta și de sarcină”, a arătat dr. Diana Ciortea.

 

De asemenea, verificati

Foto: Întâlnire de lucru a reprezentanților sistemului de sănătate mureșean, în prezența președintelui CNAS- dr. Valeria Herdea. Ce probleme au fost identificate în județul Mureș

Distribuie Eficiența unui sistemul este rezultatul unei bune colaborări interinstituționale,  iar reprezentanții Instituției Prefectului-județul Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.