Unde se va construi magazinul Selgros de la Târgu-Mureş Business
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 451 Vizualizări

Unde se va construi magazinul Selgros de la Târgu-Mureş

selgrosSelgros Cash&Carry România a achiziţionat, la începutul săptămânii trecute, un teren în zona Gării mari din Târgu-Mureş, unde până la sfârşitul verii va fi construit un magazin de 4.000 de metri pătraţi.

Formatul magazinului, mai mic

Detalii despre noul magazin au fost furnizate, în exclusivitate pentru cotidianul Zi de Zi, de Antoneta Galeş, Director of Communications and Organisational Development Selgros Cash&Carry România. “Magazinul din Târgu-Mureș va fi primul din seria de operațiuni pe un format diferit, suprafața de vânzare a acestuia va fi de 4.000 de metri pătraţi. Nu este vorba de o schimbare de strategie, ci de un format mai mic, pretabil orașelor cu o populație de 70-100 de mii de locuitori. Ritmul de deschidere al noilor magazine ține de găsirea terenurilor corespunzătoare precum și de obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor pentru construirea unui magazin”, a declarat Antoneta Galeş.

Start la recrutări, în martie

Conducerea Selgros Cash&Carry România estimează că noul magazin va fi inaugurat până în iunie 2016, motiv pentru care recrutările de personal vor demara din luna martie a acestui an. “Zona de mărfuri alimentare rămâne identică, pe partea de sortiment de mărfuri nealimentare se va face o selecție atentă. Deschiderea acestui magazin este planificată pentru începutul verii, astfel încât ne pregătim să începem din luna martie recrutările de personal la Târgu Mureș”, a subliniat Antoneta Galeş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE