Subsecretar de stat din Mureş, eliberat din funcţie de premierul Cioloş Administratie
  • admin
  • 1 comentarii
  • 535 Vizualizări

Subsecretar de stat din Mureş, eliberat din funcţie de premierul Cioloş

222Premierul României, Dacian Cioloş, a semnat marţi, 2 februarie, decizia privind eliberarea târgumureşeanului Adrian Călin Buzgău din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului. „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Adrian Călin Buzgău se eliberează din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial al României.

2

Decizia este contrasemnată de Sorin Sergiu Chelmu, secretar general al Guvernului. „Doresc să-i mulţumesc domnului prim-ministru Victor Ponta pentru încrederea oferită în momentul învestirii mele în această funcție și pentru sprijinul și suportul oferit pe perioada desfășurării activității mele în cadrul MTS. Totodată, doresc să punctez faptul că am fost extrem de mândru și onorat să fac parte dintr-o echipă guvernamentală care a avut în centrul acțiunii și a activității ei oamenii de rând și interesele acestora! Desigur, România încă este o țară în curs de dezvoltare și sunt multe lucruri care mai trebuie făcute și gestionate în așa fel încăt sintagma constituțională „nivel de trai decent”, regăsită în Legea fundamentala în cadrul articolului 47, alineatul (1), și pe care statul român se obligă să-l asigure cetățenilor ei, să devină o realitate, însă, așa cum s-a putut observa pe perioada guvernării Victor Ponta, prin seriozitate, corectitudine și muncă susținută, aceasta poate deveni o țintă realizabilă. În final, doresc să le mulțumesc tuturor colegilor și colaboratorilor mei din cadrul MTS și nu numai, pentru buna lor credință, activitate și colegialitate. Totodată, le urez mult succes celor care vor veni și sper ca în centrul actiunilor lor, să se situeze cetățenii români și interesele acestora. Dumnezeu să ocrotească România!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Adrian Călin Buzgău, care a ocupat funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului din data de 2 aprilie 2015.

3

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Nu este niciun bai.N-am auzit de omul acesta.In afara de faptul ca ar fi un „partizan”nu-mi spune nimic.Pe cind si prefectii ?

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE