Civica. Cred sincer în șansa progresiștilor târgumureșeni! Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

Civica. Cred sincer în șansa progresiștilor târgumureșeni!

civicaUn vechi proverb chinezesc spune că până și un drum de 10.000 de Li începe cu un pas. În viitoarea campanie electorală, acest pas este, pentru progresiștii mureșeni, o foaie de parcurs corect și amănunțit elaborată. Acest proces este, practic, încheiat și lucrul a fost confirmat cu prilejul întâlnirii conducerii județene cu activul de partid al UNPR, care a avut loc marți, 9 februarie.

Cu acest prilej s-a reiterat obiectivul UNPR pentru alegerile locale, respectiv acela de a obține minim 10% din voturile mureșenilor. Acolo unde este cazul, progresiștii pot face alianțe cu PSD sau cu alte formațiuni, fiecare organizație având însă datoria să ia decizia potrivită pentru a-și maximiza șansele la alegerile locale. Au fost prelucrate elemente din noua politica financiară precum și unele aspecte ale selecționării candidaților UNPR. Cât privește organizația UNPR Târgu-Mureș, vă pot spune că am elaborat integral listele electorale și suntem avansați în redactarea ofertei politice cu care vom intra în competiția electorală. La ora actuală, nu avem stabilit un candidat pentru funcția de primar, cel puțin nu unul a cărui nume să-l facem public. UNPR Tîrgu Mureș crede că, în bătălia pentru primărie, o politică de alianțe bine concepută și atent cântărită poate fi câștigătoare. În final doresc să vă prezint staff-ul campaniei UNPR Mureș pentru alegerile locale din 2016. Șef de campanie județean, Cătană Cristian Victor președintele organizației UNPR Târgu-Mureș. Coordonator comunicare, Cocean Maria, președinta organizației UNPR Reghin. Secretar executiv campanie, Cimpoieş Vasile. Ne-am străduit să îmbinăm experiența cu tinerețea dar știm bine că doar efortul tuturor progresiștilor în a explica mureșenilor ceea ce vrem să facem poate conduce la succes. Cred sincer în șansa progresiștilor târgumureșeni!

Comentariile, propunerile, sugestiile și criticile dumneavoastră sunt citite și auzite la email unprtargumures@gmail.com, telefon 0265-323.882. Vă aștept la audientele din fiecare miercuri, între orele 18.00 – 20.00, la sediul UNPR Mureș, din Piața Trandafirilor nr. 42.

Ing. Cristian Victor CĂTANĂ

Președinte UNPR Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE