Home / Administratie / Claudiu Maior, întâlniri cu cetăţenii din 7 Noiembrie

Claudiu Maior, întâlniri cu cetăţenii din 7 Noiembrie

Distribuie

maiorÎn cursul după amiezii de joi, 11 februarie, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, s-a deplasat în cartierul 7 Noiembrie, unde s-a întâlnit cu mai mulţi cetăţeni din cadrul Asociaţiilor de proprietari nr. 95, 99 şi 280 de pe străzile Păcii şi Aleea Tâmplarilor. „Mă întâlnesc des cu cetăţenii, deoarece vreau să cunosc, la faţa locului, problemele cu care se confruntă aceştia. Şi nu sunt puţine. Toaletări de arbori, înlocuirea sau suplimentarea ghenelor de gunoi, reabilitarea parcurilor, a spaţiilor de joacă pentru copii, asfaltarea aleilor şi a străzilor între blocurile de locuinţe, parcări acoperite şi parcări ecologice pentru autoturisme şi multe altele asemenea şi care reprezintă tot atâtea priorităţi pentru Primăria Târgu-Mureş. Vom demara în curând lucrările despre care am discutat cu cetăţenii şi-i asigur pe târgumureşeni că mă voi întâlni cu fiecare în parte pentru a le asculta propunerile şi, în mod cert, pentru a le şi pune în practică”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior. La rândul său, Alexandru Popa, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 280 a declarat: „Ne bucurăm că propunerile pe care le-am discutat astăzi cu reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş au fost luate în considerare, urmând ca în scurt timp să înceapă lucrările; şi aici, în mod particular ţin să-i mulţumesc domnului viceprimar Claudiu Maior, care a mai fost, de altfel, în această zonă şi care ne-a sprijinit constant în activităţile pe care le-am desfăşurat în cadrul asociaţiei de proprietari.”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

3 comentarii

  1. Pun pariu ca jumatate dintre ” cetatenii” din foto sunt angajati din primarie!
    Start slab de campanie electorala!

  2. Le-o fi explicat cumva viceprimarul „instalat” cu sprijinul UDMR pentru instalarea statui lui Sutio Andras in fata Teatrului National cum a reusit manareala cu suprataxarea gunoiului menajer ? Nu cred ! Sau ca presedintii asociatilor de proprietari sunt clientii chermezelor organizate de penalii din primarie ! Aceiasi presedinti care taxeaza la randul loc locatarii la consumul lunar prin includerea unor „pierderi de 1-2 mc de apa lunar de persoana ? Urata treaba sa aduni batranii numai sa-ti mai tragi o poza platita in ziare !!!

  3. Majoritatea locuitorilor din 7 Noiembrie sunt imbecili.Nu le pasa ca acolo trece circculatia grea din toata tara.Numai pentru asta ar trebui sa se revolte in loc sa ceara taierea arborilor care le protejeaza viata lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.