Claudiu Maior, întâlnire cu cetăţenii din „Unirii” Administratie
  • admin
  • 4 comentarii
  • 173 Vizualizări

Claudiu Maior, întâlnire cu cetăţenii din „Unirii”

222Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, s-a deplasat în cursul după amiezei de vineri, 12 februarie, în cartierul „Unirii”, unde a purtat discuţii cu mai mulţi cetăţeni din cadrul Asociaţiei de proprietari nr. 212 de pe strada Decebal. „A sta la birou şi a semna acte, aceasta nu rezolvă nici pe departe problemele cu care se confruntă cetăţenii. Problemele lor sunt diverse, complexe. Îi ascultăm pe fiecare în parte şi încercăm din răsputeri să facem faţă „avalanşelor” de cereri venite din partea locuitorilor. În general, problemele sunt aceleaşi în fiecare cartier: toaletări de arbori, suplimentarea ghenelor de gunoi, reabilitarea parcurilor, a spaţiilor de joacă pentru copii, asfaltarea aleilor şi a străzilor între blocurile de locuinţe, parcări acoperite şi parcări ecologice pentru autoturisme şi multe altele. Îi asigur pe târgumureşeni că suntem alături de ei şi le vom satisface, pe rând, toate cererile pe care le-au depus la primărie”, a declarat Claudiu Maior.
La întâlnire a participat şi Marcel Mătea, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 212. „Domnul viceprimar Claudiu Maior, nu este pentru prima dată aici, dânsul a mai fost în zonă şi ne-a sprijinit întotdeauna în activităţile pe care le-am desfăşurat în cadrul Asociaţiei de proprietari”, a precizat Marcel Mătea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Lumea te vrea acasa,iar tu si florea nu te dai dus.Nu ati facut nimic in afara sa taiti pomi si sa scchimbati borduti.
    Tu si florea va bateti joc de salariati,cati bani luati?,cate contracte aveti cu firmele voastre.Mai puteti zice ceva celor ce lucreaza si va tin si pe voi /,ATAT ,numai urlrte,parca sunteti pe averile voastre,masini,oameni va sunt slugi la primarie si la casele voastre.Daca ati avea bun simt ati pleca,dar nu lasati la altii ce nu vi s-ar cuveni.

  • Dupa parerea mea sistematizata-dupa finalizarea alegerilor locale muresene-Dobre@ciobanul-sintagma de la GHITA-CIOBANUL-NU se v-a mai regasi niciodata cu POLITICA.??Scapa-ne doamne de un intrus pervers al plaiurilor MURESENE.

  • URA,URA-Maior,Maior,c-an cartierul UNIRI-/Top ,top ,top-/top ,top ,top-/Parlamentarul PASCANU intr-una doarme si viseaza/La o pensie mareata.!!Olelei liberalii paganii-pe multi o sa v-a mance canii.Canii romanilor-dusmanii liberalilor.La MURES-AS vrea ca LIBERALUL-SA-SI puna pe el o vesta pe el-cu PNL-ul -sa stim toti democtatii pe cine sa scuipam.Liberalul sasait-NICOLAESCU-fost ministru al SANATATII-STIIND ca nu mai este agreat de MURESENI-a plecat in zona unde a fost apoi votat cu o APARATURA de vreo 5 tone din SPITALUL MURESEAN-LA CALARASII actualmente ce l-au votat.Si acuma mai are curajul sasaitul swa implementeze o anumita lege unde ROMANIA SA-I mai bage in buzunare inca vreo 500 mil.de EURO.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE