Home / Primaria Targu Mures / Distincţii „Amici Urbis” pentru devotamentul pus în slujba persoanelor vârstnice

Distincţii „Amici Urbis” pentru devotamentul pus în slujba persoanelor vârstnice

Distribuie

111Viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, a participat marţi, 16 februarie, la Ziua de club organizată de către Uniunea Generală a Pensionarilor din România – filiala judeţului Mureş, în colaborare cu Primăria Târgu-Mureş.

Desfăşurată la Casa de Oaspeţi a Primăriei din cadrul Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”, manifestarea a reunit participarea a peste 400 de persoane, membri ai uniunii. „Vă mulţumesc pentru invitaţia pe care mi-aţi adresat-o şi cu mare bucurie vin întotdeauna în mijlocul dumneavoastră. Relaţiile de bună colaborare statornicite între Primăria municipiului Târgu-Mureş şi Uniunea Generală a Pensionarilor din România – filiala judeţului Mureş sunt construite pe o bază solidă şi tot aşa trebuie să şi rămână. Aici, un merit deosebit îl are doamna preşedintă Kovacs Irma, căreia îi mulţunesc în numele primăriei pentru toate lucrurile bune pe care le-a realizat pentru Uniunea Pensionarilor şi pentru acest minunat oraş. Tocmai de aceea, am deosebita plăcere ca, în acest cadru festiv, să-i înmânez din partea Primăriei Târgu-Mureş prestigioasa distincţie „Amici Urbis”, pentru dăruirea şi devotamentul puse în slujba persoanelor vârstnice. Aceleaşi aprecieri şi cuvinte de bine doresc să le adresez şi doamnei Eugenia Ciacoi, preşedinta Asociaţiei Familiilor Mari „Marianum”, precum şi domnului Vasile Tohănean, preşedintele Consiliului Judeţean al Vârstnicilor. Felicitări tuturor şi vă doresc multă sănătate şi putere de muncă în tot ceea ce întreprindeţi pe viitor”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş.

112

„Vă mulţumesc pentru această distincţie şi vă asigur domnule viceprimar Maior că în ceea ce ne priveşte, Uniunea Pensionarilor va fi mereu alături de acest oraş, alături de comunitate”, a declarat doamna Kovacs Irma.

La rândul ei, doamna Eugenia Cioacoi a afirmat „Amicii Urbis este o discticţie care mă onorează şi nu pot decât să mulţumesc Primăriei pentru acest gest deosebit. Asociaţia „Marianum” are o colaborare excelentă cu Primăria Târgu-Mureş, lucru care va continua şi pe viitor.” „Mulţumesc Primăriei Târgu-Mureş pentru această importantă distincţie şi doresc să vă asigur domnule viceprimar Claudiu Maior că buna colaborare dintre primărie şi Consiliul Vârstnicilor va continua şi pe mai departe”, a declarat domnul Vasile Tohănean.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic de Revelion

Distribuie Primăria Târgu Mureș a publicat sâmbătă, 30 decembrie, pe pagina de Facebook, un anunț …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.