Home / Politic / Soluţie-surpriză: Dorin Florea, candidat independent fără să părăsească PNL?!

Soluţie-surpriză: Dorin Florea, candidat independent fără să părăsească PNL?!

Distribuie

111Primarul în exerciţiu al municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, care deţine şi funcţia de co-preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş, va putea candida ca independent la alegerile locale din iunie 2016 pătrându-şi în acelaşi timp şi calitatea de membru al PNL, în cazul în care candidatura sa nu va fi validată de Biroul Politic al partidului.

Anunţul a fost făcut vineri, 26 februarie, într-o conferinţă de presă, de deputatul Cristian Chirteş, care deţine funcţia de secretar general adjunct al PNL şi prim-vicepreşedinte al PNL Mureş. „Mai există şi o soluţie. Era la un moment dat o glumă, că atunci când nu se înţelegeau doi să candideze, unul s-a dus independent şi unul s-a dus pe lista acelui partid. Nu de la PNL, de la alt partid. Şi independentul l-a „bătut” pe cel de la partid, nu? Dar cel independent era încă membru de partid. Eu pot să fiu membru PNL, da, şi să candidez din partea Asociaţiei Civice X-ulescu”, a afirmat Cristian Chirteş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

5 comentarii

  1. Il toaca Dobre asa frateste pe la spate! Greseala mare cu PNL-ul…Mai bun ii PMP-ul lui Basescu…

  2. De ce nu li se scot toate dosarele si lui florea si lui maior.De ce se tot amana procesul pe fel de fel de inginerii avocatesti,eu stiu ca judecata trebuie sa fie dreapta.Aceasta clica de la varful primariei fac ce vor ,cum poate florea sa candideze ?,cand el este in instanta,cum mai poate sa spuna ceva celor de sub el ?,cand el ia dus de rapa ,nu mai dorm noaptea,se gandesc la fel de fel de probleme ,i-a dus la disperare,daca nu faceau ca el id dadea afara abuziv.Cum florea si directorii folosesc masinile institutiei in scopuri personale?.Cum masinile directorilor si sefilor de servicii sunt parcate la domiciliul acestora si al soferilor,de unde alimenteaza florea ,maior masinile sa faca ture in Bucuresti,de ce nu face nimeni o investigatie,asteapta totul pe tava/,sunt organe abilitate.florea ,maior lasa linia verde si ducetiva acasa,sunteti mai rai ca ceausescu ,nu va dati plecati.Credeti ca ati facut ceva ,nu ,numai borduri de unde stiti voi ce se poate face usor.

  3. Asta-i PDL-ist CONVINS.El a fost primul pentru taierile de salarii si pensii din 2010.rZGANDILA ASTA A fost pentru inchiderea scolilor,spitalelor-fiindca erau directori ce ne au vrut sa intre in PDL.El a facut-o pe EBA-Europarlamentara.Nu are rusine deloc acest intrus.Din cauza lui cateva angajate din Primarie au fost date afara si sunt ca si in puscarie ca au semnat pentru delapidarea sumei de 8 milioane de lei ce a mers ilegal la ASA.El a stabilit cel mai mare pret la ..GUNOI..din Romania.Nesimtitul asta nu are nici un pic de rusine.Cum vine asta..Independent..dar in PNL.Romanilor-PNL-ul este cel mai infect partid Romanesc.Trebuie sa le dam un sut unde trebuie acestor nemernici si sa-i scoatem din politica.

  4. Moro tu visezi omule la petardele tale,cat traiesti tu nu o sa vezi asa ceva ca panarame ca tine sa conduca orasul asta fi sigur de asta hombre.

  5. De canditat se poate candida si dependent insa fie independent sau dependent tot „manjit” ramane si acum chiar daca va condida SOLO si partidele ,altele decat UDMR+PCM+PPMT+…, tot nu mai castiga alegerile ; Uniunea de tip „mafiot” UDMR+FlOREA&MAIOR va disparea !!! ADIO MANARELI !!! Orasul trebuie eliberat aceasta gasca imbuibata !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.