Nominalizări la UNITER pentru Teatrul Naţional din Târgu-Mureş Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Nominalizări la UNITER pentru Teatrul Naţional din Târgu-Mureş

111Teatrul Național din Târgu-Mureș a primit patru nominalizări pentru Gala Premiilor UNITER 2016. Anunţul a fost făcut marţi, 1 martie, de conducerea instituţiei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit comunicatului, Andu Dumitrescu este nominalizat pentru scenografia spectacolului „Visul unei nopţi de vară” realizat la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Liviu Rebreanu”. La categoria Cea mai bună actriţă în rol principal este nominalizată Erzsébet B. Fülöp pentru rolul Mama din spectacolul „Tihna” la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós”.

De asemenea, Radu Afrim este nominalizat pentru regia spectacolului „Tihna” la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós”, iar la categoria Cel mai bun spectacol a primit o nominalizare spectacolul „Tihna” după Attila Bartis, regia Radu Afrim, realizat la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós”. „Nu în ultimul rând, în cadrul Galei Premiilor UNITER, ajunsă la cea de-a XXIV-a ediţie și care va avea loc luni, 9 mai 2016 la Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea, va primi Premiul de Excelenţă artistul Gigi Căciuleanu, autorul spectacolelor „Carmina Burana” (2012) și „Vivaldi și Anotimpurile” (2015), la Teatrul Național Târgu-Mureș. Pentru a XXIV-a ediţie a Galei Premiilor UNITER, juriul de nominalizări a fost alcătuit din criticii de teatru: Claudiu Groza, Doina Papp, Cristina Rusiecki”, se arată în comunicat.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE