Povestea MasterChef continuă în Târgu-Mureș pentru finalistul Liviu Balint Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1549 Vizualizări

Povestea MasterChef continuă în Târgu-Mureș pentru finalistul Liviu Balint

111Începând cu luna martie, Hanul „Manadas” din cadrul complexului „Prezident” Târgu-Mureș servește preparate MasterChef pentru clienții săi, odată cu venirea la cârma bucătăriei restaurantului a lui Liviu Balint, finalistul ediției a 5-a a renumitului show de televiziune. Dincolo de mâncărurile pe care le va pregăti și meniul pus la cale în secret de acesta cu o lună în avans, Liviu se va ocupa de gestionarea hanului, însemnând inclusiv socializarea cu clienții și implementarea de programe și evenimente de divertisment dedicate acestora.

„La Târgu-Mureș mă simt ca acasă”

Clujeanul de la MasterChef și-a făcut viză de flotant în Târgu-Mureș și și-a adus familia să-i fie alături. „Pentru mine povestea MasterChef merge mai departe, odată prin colaborarea mea cu Hanul „Manadas” din Târgu-Mureș, cât și prin proiectul cu Podravka România, care m-a ales brand ambassador pentru brandurile Vegeta și Eva. La Târgu-Mureș mă simt ca acasă. Orașul, oamenii, colegii sunt deosebit de primitori. Am venit împreună cu familia deoarece cred foarte mult în acest proiect și îmi doresc să îmi pun amprenta nu doar în bucătăria restaurantului ci și pe dezvoltarea localului”, a declarat Liviu Balint.

Finalistul MasterChef se va ocupa de meniul zilnic, de evenimentele speciale și de gestionarea relației cu partenerii și clienții hanului. ˝Sufletul și priceperea mea se reflectă în preparatele care se servesc zi de zi la Hanul „Manadas”. Am început să lucrez la meniu din februarie, mânat de dorința de a vedea rezultatele muncii mele pe chipul acelora care aleg să ia masa la Han. Am primit deschidere și încredere totală din partea managementului restaurantului, iar acest lucru nu doar că mă responsabilizează, dar îmi permite să dau frâu liber imaginației și să vin cu propuneri culinare care să uimească și să satisfacă cele mai exigente papile gustative. Am încredere că dincolo de satisfacerea unei curiozități, clienții vor dori să revină pentru a experimenta o dată și încă o dată gustul și savoarea preparatelor la care am muncit cot la cot cu echipa de bucătari de aici. Sunt recunoscător pentru încrederea care îmi este acordată și sunt convins că nu voi da greș. Atuurile mele sunt entuziasmul, libertatea pe care mi-o oferă încrederea în forțele proprii și pasiunea pentru gătit”, a afirmat Liviu Balint.

„Colaborarea cu Liviu Balint este pentru noi o continuare firească a strategiei de dezvoltare și rebranding a Hanului „Manadas”, începută din toamna anului 2014, pe vremea când localul se numea Steak House Manadas. Avem mare încredere în priceperea și îndemânarea lui Liviu. Prima demonstrație ne-a făcut-o indirect prin intermediul binecunoscutei emisiuni de televiziune – MasterChef. O dată ce am început să lucrăm împreună ne-a reconfirmat faptul că este cea mai bună alegere pentru noi. Aici, are libertatea și responsabilitatea de a pune la cale un meniu care să convingă mureșenii că nicăieri nu-i mai bună mâncarea ca la Hanul Manadas. Sunt convins că o să reușească!”, a subliniat Noni Gașpar, unul dintre cei doi proprietari ai Hanului „Manadas”.

Surprize culinare

Pe lângă bucatele tradiționale, cu care restaurantul și-a convins de-a lungul timpului clienții, Liviu a pregătit multe surprize pentru mureșeni. Salata MasterChef, cu mozzarella bocconcino pe pat de rucola, roșii, pământ de măsline, capere și reducție de oțet balsamic sau antricotul de vită maturat, pe pat de rucola cu roșii cherry și parmezan sunt doar o parte din noutățile pregătite de Chef în bucătărie. În plus, acesta vine cu un concept nou pentru Târgu-Mureș. Pe modelul marilor restaurante europene, clienții vor experimenta gătitul la masă, pregătindu-și ei înșiși friptura de vită pe rocă vulcanică. ˝Îmi doresc să mă împlic cât mai mult în dezvoltarea Hanului „Manadas”, bazându-mă atât pe creativitate, pe experiențele mele culinare din afara țării, în special din Italia, cât și pe îndemânarea mea în bucătărie. Vita pregătită în sânge este adusă la masa consumatorului pentru a o găti într-atât încât să fie pe placul său. Ceea ce îmi doresc cu această abordare este să duc experiența culinară la un alt nivel, să creez interacțiune și apropiere față de clienții noştri”, a conchis Liviu Balint.

(Sursa foto: Madaras Reinhard)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE