Home / Sport / Majoretele LPS, două locuri I la Oradea

Majoretele LPS, două locuri I la Oradea

Distribuie

1După succesele înregistrate săptămâma trecută în competiția internațională de le Viena, unde au ocupat două locuri I și un loc III, echipa de majorete și dans acrobatic a Liceului cu Program Sportiv „Szasz Adalbert” din Târgu-Mureș a participat cu rezultate deosebite și la concursul național de artă coregrafică Kharisma disputat la sfârșitul săptămânii la Oradea. Mureșencele pregătite de profesoara Alina Baciu și coregrafa Julieta Iordache a obținut alte două locuri I și un premiu special de originalitate, la două secțiuni diferite, premiu acordat pentru coregrafia și evoluția în ansamblu a celor două echipe ale clubului târgumureșean. La balet contemporan, echipa alcătuită din Francesca Poienar, Siko Anabella și Sükösd Klementina a urcat pe prima treaptă a podiumului, același loc fiind ocupat și la secțiunea Acrobatic showdance, cu o echipă care a evoluat în componența: Bad Sara, Szabo Brigitta și Tothi Anja. La această competiție au participat peste 200 de concurenți din 3 județe, Timiș, Bihor și Mureș, unde activează echipe care aspiră să ajungă în circuitele internaționale, mureșencele reușind în ultima perioadă să participe cu succes la mai multe competiții de anvergură.
2Competiții internaționale, în ritm alert
Echipa mureșeană se pregătește în această perioadă pentru a participa la o altă competiție internațională, care va avea loc la jumătatea lunii aprilie, la Timișoara, unde se va prezenta cu un lot alcătuit din 15 fetițe care s-au dedicat acestei discipline. „Cu talentul, munca și perseverența fetelor se pot obține rezultate deosebite. În calitate de antrenoare, împreună cu doamna coregraf Julieta Iordache, o profesionistă desăvârșită, ținem să le felicităm pe fete pentru rezultatele obținute. Au fost zile și luni de muncă intensă, această perioadă fiind răsplătită cu rezultate deosebite, care ne dau o mai mare încredere în evoluțiile viitoare. Trebuie să mulțumim de asemenea și domnului director al Liceului cu Program Sportiv Csiki Zsolt pentru sprijinul acordat, pentru că a avut încredere în echipă, iar rezultatele au confirmat această încredere”, au fost cuvintele profesoarei Alina Baciu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.