Home / Politic / Încă o demisie din Consiliul Judeţean Mureş

Încă o demisie din Consiliul Judeţean Mureş

Distribuie

111Co-preşedintele PNL Reghin Rus Dan Dorul a anunţat marţi, 8 martie, că demisionează atât din funcţia de consilier judeţean cât şi din cea de membru al Partidului Naţional Liberal.

“Am avut un singur mentor politic, Traian Băsescu”
Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă, document în care Rus Dan Dorul explică motivele deciziei de a părăsi partidul Naţional Liberal. “Am luat decizia demisiei mele din motive personale și după ce am analizat prioritățile pe care le am în următoarea perioadă. Am activat în cadrul PDL începând cu anul 2009, am petrecut şase ani foarte importanți pentru mine ca om, ca ales local, consilier județean, în care m-am implicat în luarea celor mai bune decizii politice și administrative pentru comunitatea din care fac parte. Totodată, am constatat pe propria piele că oamenii politici trăiesc parcă într-un fel de captivitate a sistemului care-i propulsează. Din anul 2009 de când sunt membru PDL am avut un singur mentor politic, Traian Băsescu, împărtășindu-i viziunea despre politică și administrație”, a precizat Rus Dan Dorul.

“Voi continua să muncesc într-un nou proiect politic”

În acelaşi comunicat, Rus Dan Dorul a mulţumit colegilor şi colaboratorilor alături de care şi-a desfăşurat activitatea politică în PNL şi a anunţat că va demara un nou proiect politic, la Reghin. “Plec din cadrul PDL actual PNL, convins fiind că activitatea alături de colegii mei a fost și este în interesul comunității. Mulțumesc colegilor și celor care mi-au fost alături pe parcursul activității mele în acești șase ani. Voi continua să muncesc într-un nou proiect politic și administrativ, sperând că municipiul Reghin și județul nostru vor avea dezvoltarea și parcursul pe care îl merită”, a menţionat Rus Dan Dorul.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Márk Endre (UDMR) candidează pentru un nou mandat la Reghin

Distribuie După candidaturile anunțate de Stelian Doru Cătană din partea PNL și Vasile Oprea din …

2 comentarii

  1. Bascaii astia-PDL-istii vad ca sunt injurati pretutindeni si acum se declara independenti-pentru a mai fura cateva voturi si apoi sa revina in PNL.Trebuie sa avem ff mare atentie,sa-i demascam-sa anuntam populatia sa fie ff vigilienta pe cine voteaza.Liberalii trebuiesc starpiti ac molustile-inca din starea de larve.S-a nu mai auzim de acesti serpi veninosi,de aceste naparci-LIBERALE.Fara fanariotii LIBERALI pe intreg cuprinsul taraii.

  2. Inca un BASCAU sub acoperire !!! Mai MANDELA ce proiect e ala cu Bascau prin care populatiei ii sunt taiate veniturile si TU iei parte, sprijinind magariile si spoierea banului public ? Nu mai sti nimic despre AFACEREA MICROSOFT ? Rusineee ; Sunt convins ca noul proiect politic o sa te gaseasca langa udrita si zabrele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.