La Mulți Ani, doamnelor din Astor-Valpet! Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1408 Vizualizări

La Mulți Ani, doamnelor din Astor-Valpet!

111Cu o experiență de peste 20 de ani în exploatarea agregatelor mineraliere și mai bine de 14 ani în fabricarea și montarea prefabricatelor din beton vibro-presate, cu lucrări importante în infrastructuri de drumuri, Astor-Valpet se află în topul companiilor mureșene cu activitate marcantă în domeniul construcțiilor.

În momentul de față, grupul de firme Astor Valpet are 280 de angajati, dintre care 25 sunt femei.

Acestora, în primul rând, dar și tuturor mureșencelor, conducerea companiei le transmite un gând bun, cu ocazia zilei de 8 martie. “Aș vrea, în primul rând, să le mulțumesc colegelor noastre pentru dăruire și seriozitate. Le respectăm și le dorim să aibă parte de toate cele bune, iar acum, de 8 martie, în mod special, le urăm sănătate și bucurii!”, a transmis Petrică Sala, manager general Astor-Valpet. “Colegelor noastre, le transmitem cele mai frumoase gânduri. Să aibă parte de bucurii, să fie iubite și respectate. Le dorim doar zile senine și le urăm la mulți ani de 8 martie!”, a afirmat Daniela Sala, director Astor Valpet.

112

Stația de concasare din Ideciu de Jos, Fabrica de pavaje din Târgu-Mureș, Stația de asfalt de la Bălăușeri și Cariera de piatră de la Topliţa, unde se exploatează andezit, sunt cele patru puncte importante care alcătuiesc producția grupului de firme Astor-Valpet în domeniul construcțiilor. La acestea se adaugă numeroase lucrări de anvergură efectuate de firma mureșeană, cu o echipă care poate face față oricăror provocări.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE