Home / Primaria Targu Mures / „Un mărţişor pentru vârsta a treia”

„Un mărţişor pentru vârsta a treia”

Distribuie

111Peste 3.000 de pensionari din Târgu-Mureş au răspuns invitaţiei municipalităţii participând la manifestarea „Un mărţişor pentru vârsta a treia”, care a avut loc sâmbătă, 5 martie, la Complexul „President”. Transportul a fost asigurat prin curse speciale de autobuz, din şi în cartierele oraşului. „Şi de această dată, am petrecut momente deosebite alături de vârstnicii din oraş, cu atât mai mult cu cât evenimentul a fost organizat cu prilejul sosirii primăverii şi a zilei de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii. De-a lungul timpului, s-a creat o relaţie specială între primărie şi pensionarii din municipiu, bazată pe respect şi încredere, o legătură solidă şi un dialog permanent pe care avem grijă să le întreţinem, întâlnindu-ne ori de câte ori avem ocazia, la necaz şi la bucurie. De data aceasta, ne-am întâlnit pentru a ne bucura împreună de sosirea primăverii – prilej de bucurie şi speranţă!”, a declarat, cu emoţie, primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea.

112

La rândul ei, Kovacs Irma, preşedintele Uniunii Generale a Pensionarilor din România – filiala judeţului Mureş, a declarat: „Mulţumim mult Primăriei Târgu-Mureş pentru sprijinul constant pe care ni-l oferă. Cu această ocazie, dorim să-i mulţumim din suflet domnului Claudiu Maior, pentru tot ajutorul pe care ni l-a acordat în calitate de viceprimar, şi îl asigurăm că vom fi alături de dânsul în tot ceea ce va face pe viitor. În semn de recunoştinţă, Uniunea Pensionarilor vă înmânează o icoană care să aibă grijă de dumneavoastră în momentele grele ale vieţii…”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Restricții de trafic de Revelion

Distribuie Primăria Târgu Mureș a publicat sâmbătă, 30 decembrie, pe pagina de Facebook, un anunț …

1 comentariu

  1. Tudor Gheorghe

    De unde are primaria bani de face in fiecare luna chef cu batranii ca sa ii voteze.Auzi maior este incompatibil de viceprimar si este bun de consilier al primarului,oare nu este incompatibil sa tina totul in mana,sa smneze tot sa dirijeze tot oare asta este desteptul orasului ,are un cult al personalitatii mai al dracu ca Ceausescu.Oare unde a invatat scoala ,de unde o fi avand diplome de studii superioare ,oare a facut 2 ani in unul,este unul dintre cei super dotati.Dosarele de ce se tin ssi nu li se dau drumul.De cate ori amana procesul unde spune ca este nevinovat,la fel cum a spus si la ANI.Oare cum i sa dat achitare la Tg.Mures?si la Bucuresti i s-a dat incompatibilitate,De ce va tineti unul langa altul va e frica sa nu divulgati secretele inavutirii?Lumea va vrea acasa ,s-a saturat de voi,de isteriile voastre de nemultumirile voastre,nu stiti ce sa faceti si urlati,sa pagati spaima in oameni.Nici cei ce credeti voi ca sunt cu voi nu va mai vor.ACASA CU VOI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.