Un ultim omagiu adus celui care a fost Szabi Szasz Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 245 Vizualizări

Un ultim omagiu adus celui care a fost Szabi Szasz

12833468_10201381011443361_1736516185_nCâteodată, în viață sunt momente când nu știi ce să scrii și cum să scrii.
Câteva sute de colegi și prieteni ai lui Szabi, tânărul asistent de la SMURD care și-a pierdut viaţa vineri seara (detalii aici), au fost alături de familia acestuia la prima seară în care memoria acestuia a fost cinstită. Sute de lumânări au luminat o seară răcoroasă de martie pe platforma heliportului SMURD, sute de lumânări au fost purtate de către oamenii care l-au preţuit pe dreptunghiul pe care, de multe ori, colegul şi prietenul lor a aterizat sau s-a înălţat spre văzduh. Au fost zeci de minute în care liniştea rugăciunii rostite în tăcere pentru sufletul tânărului dispărut s-a aşternut lângă hangar, întreruptă doar de câte un hohot de plâns.
Cei care l-au stimat, apreciat şi iubit au construit din lumânări numele său.
Hajnal Vass, asistenta şefă a SMURD, a spus că medicii au făcut tot ce era omenește posibil pentru salvarea lui Szabi, însă din păcate pentru acesta, un copil altruist, energic, iubit, cum l-a descris, nu s-a mai putut face nimic.

Mâine, 13 martie, la ora 19,00, oamenii se vor întâlni în același loc, vor aprinde lumânări, se vor ruga pentru sufletul lui, rememorând clipe frumoase petrecute alături de Szabi, care s-a stins mult prea devreme, la doar 33 de ani, în urma unui stop cardiac. Salvatorul nu a mai putut fi salvat… Dumnezeu să te odihnească în pace, Szabi! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

 

dzabi

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE