Home / Politic / FOTO, VIDEO: Ovidiu Iulius Făgărășan, oferta PNL pentru primăria municipiului Reghin

FOTO, VIDEO: Ovidiu Iulius Făgărășan, oferta PNL pentru primăria municipiului Reghin

Distribuie

DSC_4310Balul Primăverii Liberale și-a consumat sâmbătă, 12 martie o nouă ediție la Reghin, prilej cu care a fost anunțat oficial canditatul PNL pentru funcția de primar la alegerile din 5 iunie.

DSC_4274În deschiderea balului, Ionuț Cengher, președintele organizației de tineret PNL Peghin a prezenta programul conceput de către organizația de tineret împreună cu alți tineri din municipiul Reghin care să stea la baza succesului la alegerile locale din luna iunie.

Ce dorim noi, generația tânără ? Ceea ce ni se pare normal a lua în considerare având în vedere că un tânăr de 25 de ani are mult mai mult de trăit decât un vârstinc de 60 de ani. Suntem PNL, cu TNL , prin noi înșine, noi organizația Reghin a PNL vrem Reghinul înapoi. De ce înapoi ? Pentru că dorim un nou început, cum spunea Majestatea Sa Regele Mihai, nu văd România de astăzi ca pe o moștenire a părinților noștri, ci ca pe o țară care am luat-o cu împrumut de la copii noștri. Copii vor azi țara asta înapoi, vor azi Reghinul înapoi, și doar așa vom avea o șansă în viitor. Vom reuși acest lucru doar dacă ne vom asuma propria noastră răspundere, pentru că nu va veni nimeni de altundeva să ne ofere binele”, a precizat Ionuț Cengher.

Voi conduce o echipă”

2A urmat prezentarea persoanei desemnate ca și candidat din partea PNL pentru primăria municipiului Reghin, oferta liberală aleasă fiind cea a lui Ovidiu Iulius Făgărășan ”Mulți mă cunosc ca și omul împotriva fabricii de clei din Reghin, dar de fapt fac parte dintr-un grup de cetățeni ai Reghinului care au încercat să protejeze orașul, să facă tot ce e posibil ca orașul să nu devină al unui combinat chimic. Din luna decembrie fac parte din echipa PNL, am fost nominalizat, votat și desemnat pentru a fi candidatul la primăria Reghin. Voi conduce o echipă, o echipă matură și foarte conștientă de răspunderea pe care și-o asumă, o echipă care are toate ingredientele necesare pentru a fi o echipă de reușită. Avem motivație, avem experiență și avem maturitate, deci și competență. Sper eu că sprijinul dumneavoastră va veni implicit, pentru a face lucruri mari e nevoie de echipă, și de aceea trebuie să ne organizăm. Dacă vrem cu ceva adevărat în viață nimic nu ne va fi împotrivă”, a precizat Ovidiu Iulius Făgărășan candidatul PNL pentru primăria Reghin .

Pentru Reghin este un nou început”

DSC_4287La rândul său, președintele PNL Reghin, deputatul Cristian Chirteș a salutat tinerețea echipei pornită în luptă pentru câștigarea primăriei Reghin. ”Cred că cel mai important lucru este că și noi am reușit să ne organizăm la timp pentru viitoarea campanie electorală. Suntem primul partid din municipiul Reghin care venim cu un candidat, care venim cu un proiect local pentru oraș. Acest proiect local își are originile în programul de guvernare PNL, un program la care au lucrat timp de mai multe luni de zile toate comisiile de specialitate ale Partidului Național Liberal. Cred că și pentru Reghin este un nou început. Felicit echipa, în special pe acești minunați tineri, cred că ei vor fi motorul viitoarei noastre campanii electorale, și până la urmă pe ei ne vom baza în viitoarea administrație a municipiului Reghin.”, a spus deputatul Cristian Chirteș, președinte PNL Reghin.

[zizigallery id=1928]

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

8 comentarii

  1. Se vede ca are probleme cu nervii! ! Gândiți-vă bine înainte de ai da votul acestui om!!

  2. Se pare ca la PNL este o moda cu divorțurile Chirtes divorțat, Făgărășan divorțat. Un primar de genul asta ne trebuie noua?!

  3. Îți mai spun ceva eu pe Iohanis la am votat dar regret la sânge ca nu l am votat pe ponta. Și cu câți am vb multi au aceeași părere , regretă. ..

  4. E Neamț și nu face nimic!!!!!!! Se comporta ca un babalac ….. un presedonte trebuie sa fie activ….Iohanis trebuie sa se ascundă pe lângă ponta……. pana la urma asta este adevărul fraților. Adevăr care nu trebuie sa supere pe nimeni. Nu fac politica si nu ii agreez pe politiceni dar cel puțin Ponta a făcut ceva . Pana în prezent guvernul ponta a a luat multe masuri favorabile oamenilor de rand…… și aci au dovezi, fapte pe când zooele astea de la PNL nu au făcut nimic………

  5. hai ba ne lasi???? si presedintele e neamt si????

  6. Chiar ca după cantar……cine este acea roaba de c a c a care are o tona cred….. nu mai poate de bine….. mergeți și faceți sport dupaaceea haideți cu propuneri. Sport trebuie sa faceți la jilava. …… hoților. …

  7. Mergeți mai…………papagalilor, numai povesti , nimic concret. Cine naiba va votează. Nu ați fost în stare sa dați un mărțișor sau o floare cel putin asa înainte de campania electorala. Dar după cum severe nimic……. sunteți niște mincinoși cine naiba va crede??. Exista o vorba lupul își schimba parul dar naravu Ba . Voi aveți impresia ca lumea este proasta. ??? Haideți cu fapte, cu realizările pe care le ați făcut! !!!! Faptele vorbesc nu vorbele….. !!! Nici la nivel județean nu ați făcut nimic unde este Ciprian Dobre. Nici acolo nu ati făcut nimic. Mincinoși ordinari. Cel puțin Ponta a mai făcut ceva pt clasa săracă. …..cică vreți Reghinul inapoi. …….Asta este tare rău. …… este cumva Reghinul vostru ca nu am știut. Poate este în partajul de la divorțul lui președintele vostru Chirtes……

  8. Bai frate …astia isi aleg liderii la Reghin dupa cantar ?!
    O duc dintr-un bal intr-o chermeza si vorbesc de cetateni si de problemele lor …incredibil !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.