Andreea Marin revine cu „Preţuieşte viaţa”, la TVR 1 Vip/Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Andreea Marin revine cu „Preţuieşte viaţa”, la TVR 1

stire andreea marinUna dintre cele mai iubite vedete ale Televiziunii Române revine pe micul ecran. Din 27 martie, Andreea Marin lansează la TVR 1 emisiunea Preţuieşte viaţa!, un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă.
De-a lungul anilor, interesul atât al publicului larg, cât şi al mass media pentru povestea personală şi evoluţia omului Andreea Marin a fost unul constant. Consecvenţa cu care a căutat să trăiască frumos şi demn fiecare etapă a vieţii ei a fost şi este sursă de inspiraţie pentru tinere, dar şi pentru femeile mature. Şansa de a începe o nouă viaţă la pragul de 40 de ani, schimbarea vizibilă în stilul de viaţă, dorinţa de continuă de dezvoltare personală au demostrat, în cazul Andreei Marin, că 40 de ani este vârsta la care este posibilă marea schimbare, şi nu blazarea.

Din luna martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Preţuieşte viaţa! – un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă. Emisiunea va putea fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 şi în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova vor difuza de asemenea programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi vor găsi locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR din luna martie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE