Home / Social / Mureșeanul Tibor Kanya a impresionat ”chefii la cuțite”!

Mureșeanul Tibor Kanya a impresionat ”chefii la cuțite”!

Distribuie

img

Tibor Kanya primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite” și se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Târgu Mureș, de meserie este bucătar și are 26 de ani. ” Suntem mândri că ne reprezintă un țigan la chefi la cuțite!” au exclamat prietenii lui Tibor Kanya pe pagina sa de facebook.

Tibor Kanya este concurentul care a ales o combinație dificilă pentru a impresiona juriul de cooking show „Chefi la cuțite”, difuzat în zilele de luni și marți de la ora 20.30, pe postul de televiziune Antena 1. Pasionat de dans, fire energică și extrem de pasionată de gătit, bucătarul de 26 de ani a devenit o revelație pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

Tibor a furat meserie de la mama sa, apoi a terminat studii de industrie alimentară, iar visul său cel mai mare este să gătească alături de cei trei chefi. El gătește în timp ce cântă și spune că este mândru că este țigan.

„Mulți nu vor să recunoască, dar eu sunt mândru că sunt rrom și sunt aici”.

Tocănița de burtă cu ciorbă de spanac a fost o adevărată surpriză pentru juriu! „E mâncare țigănească asta”, afirmă Chef Florin într-un târziu, iar întrebările au început să apară: „Oare cine de la noi din țară ar fi putut să gătească așa ceva? O fi din zona Olteniei? O doamnă la 80 de ani, cu batic și broboadă?” . Nimeni nu se aștepta ca bucătarul să fie un tânăr de 26 de ani, dansator de 20!”. Gătește de 3 ani și o face bine din moment ce chefii au mâncat tot din farfurie! La schimb, i-au oferit fiecare câte un cuțit!

sursa Antena 1

 

De asemenea, verificati

Pagube tot mai mari și dese cauzate de urși în județul Mureș

Distribuie S-au înmulțit vertiginos pagubele produse de urși în anumite zone ale județului Mureș, cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.