Home / Vip/Monden / Mădălina Ghenea se iubește cu un designer celebru

Mădălina Ghenea se iubește cu un designer celebru

Distribuie

stire gheneaMădălina Ghenea se află în centrul atenţiei, după ce a făcut publică relaţia pe care o are cu celebrul designer Philipp Plein. Cei doi au postat pe paginile lor de Instagram mai multe fotografii cu ei, oficializându-şi astfel povestea de dragostea. Extrem de îndrăgostiţi, ei au petrecut împreună weekend-ul şi şi-au făcut tatuaje asemănătoare: câte o cruce desenată pe inelarul mânii stângi.

Se pare că povestea lor de dragoste a început cu câteva săptămâni în urmă când Mădălina a fost unul dintre prezentatorii Festivalului de muzică de la San Remo. Mădălina Ghenea şi Philipp Plein se cunoşteau însă de mai multă vreme, frumoasa româncă purtându-i creaţiile. Mădălina Ghenea nu este la prima relaţie cu un bărbat celebru, printre iubiţii săi mai aflându-se Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michel Fassbender.
Sursa: Viva.ro

 

De asemenea, verificati

Care sunt motivele includerii unei cabine foto in peisajul evenimentului tau

Distribuie Organizezi un eveniment (nunta, botez, banchet, conferinta, eveniment business, etc.) si te intrebi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.