Rută nouă pentru Aeroportul Internaţional "Transilvania" Business
  • admin
  • 7 comentarii
  • 328 Vizualizări

Rută nouă pentru Aeroportul Internaţional "Transilvania"

111Conducerea Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş a anunţat o nouă rută internaţională începând de miercuri, 23 martie, respectiv spre localitatea germană Baden-Baden. “Zborurile spre Aeroportul Karlsruhe, Baden-Baden vor fi disponibile cu o frecvenţă de două curse pe săptămână, lunea şi vinerea, fiind operate de cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din România de către compania anterior menţionată. Începând de astăzi (miercuri, 23 martie – n.r.), pasagerii Aeroportului Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureş au la dispoziţie nouă destinaţii internaţionale spre care pot călători”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Târgu-Mureş, oraş special pentru Wizz Air

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. “Târgu-Mureș are o semnificație specială pentru Wizz Air, deoarece este primul oraș din România de unde am operat. Astfel, suntem încântați să începem cel mai nou zbor către Karlsruhe/Baden-Baden și să deschidem cea de-a patra destinație Wizz din Germania. Această rută le va oferi călătorilor români acces la mai multe orașe importante în afară de Krlsruhe, în condițiile în care Stuttgart, Mannheim și Strasbourg – Franța sunt în apropierea aeroportului. În timp ce Karlsruhe este un oraș relativ tânăr, Mannheim și Strasbourg au o istorie vastă care le transformă în destinații atractive de vacanță. Suntem bucuroși să vedem că am adus 158 de pasageri pe primul nostru zbor de la Karlsruhe/Baden-Baden la Târgu-Mureș și sperăm că această rută va ajuta în continuare industria de turism și mediul de afaceri din ambele țări”, a declarat Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Biletele pentru zborurile de la Târgu-Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden sunt accesibile pe wizzair.com la tarife începând de la 109 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

      • Draga Claudiu.”Asa zisa cea mai mare companie,de dupa Ryanair” nu opereaza din Dublin.Informeaza-te inainte sa formulezi aici vreo prostie.

  • Bravo parasutist-o Luminita doar tu poti sa faci asa ceva impreuna cu Dobre sa te lauzi cu o noua destinatie si sa pierzi altele doua.In ritmul asta mai prinzi doua inaugurari si aeroportul ramane fara nici un zbor!

    • De cand „s-a depolitizat” aeroportul, au inceput sa dispara destinatii precum: Barcelona,Milano,Bologna,Bruxelles,Pisa si Bucuresti. La Cluj,aeroportul n-a fost „depolitizat” si iata,ca destinatiile noi au aparut ca ciupercile de dupa ploaie…..Desteptare Dobre !!!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE