Un pas spre Europa pentru voleibaliste CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Un pas spre Europa pentru voleibaliste

voleiÎn primul meci din „Play-off-ul” pentru locurile 5-8 a Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a învins sâmbătă seara în sala de sport „Pongrácz Antal” din cadrul complexului UMF din Târgu-Mureș formația CSM Lugoj cu 3-0 (25-21, 25-8, 25-20). Mureșencele au întâmpinat o rezistență din partea adversarelor la începutul partidei, cupă care au apăsat pe accelerație și au obținut o victorie rapidă. Schimbările efectuate în al treilea set au mai echilibrat jocul, dar nu s-a pus problema învingătoarei, echipa antrenorilor Atanas Petrov și Ciprian Dârnescu încheind partida în minimum de seturi.

Al doilea meci va avea la Lugoj sâmbăta viitoare, în 2 aprilie, urmând ca, la nevoie, jocul decisiv în lupta pentru locul 5 să se dispute din nou la Târgu-Mureș, în 6 aprilie. După o foarte posibilă calificare, adversara pentru locul 5 va fi din nou formația Dinamo București, ca și în ediția trecută, care a învins într-o manieră asemănătoare Penicilina Iași. Șansele în acest an par mai mari, după ce mureșencele au obținut victoria în fața dinamovistelor în ambele partide ale sezonului regulat.

„Medicinistele” vor trebui să-și și dozeze efortul, deoarece în zilele de 8 și 10 aprilie se vor disputa semifinalele și finala Cupei României, unde vor avea ca primă adversară recenta câștigătoare a Ligii Campionilor, CSM București. Bucureștencele au luat deja o primă opțiune în semifinala campionatului, unde au câștigat în deplasare primul meci cu echipa din Târgoviște cu 3-2, dar l-au cedat pe al doilea cu 0-3. În cealaltă semifinală se întâlnesc Volei Alba Blaj și Știința Bacău, iar în a doua semifinală din Cupa României Volei Alba Blaj întâlnește CSM Târgoviște.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE