Final de sezon palpitant la futsal Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

Final de sezon palpitant la futsal

futsalCity’us Târgu-Mureș a învins marți seara în confruntarea de la Sfântu Gheorghe, 7-3 cu formația locală Spicom, partidă din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I de futsal. Mureșenii au înscris prin M. Stoica (min. 15), Mihaly (16-autogol), Duque (19, 35), F. Aguiar (29, 40) și Paulinho (40). Pentru gazde au punctat Moreno (27), Ticalo (30)
și Mihaly (31). Înfruntarea dintre actualele locuri 5 și 3, despărțile de 15 puncte în favoarea târgumureșenilor, campionii en-titre, a fost dominată de City’us. Aceștia aveau nevoie de o nouă victorie, pentru a reveni la un singur punct în spatele celor de la Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, ambele formații adăugând deja câte 3 puncte în această etapă. Mureșenii au luat jocul în serios și s-au desprins la trei goluri din prima repriză, încheiată 3-0 în favoarea lor. Cum se poate petrece în partidele de fotbal în sală, acest avantaj nu constituia unul decisiv.

 

Victoria echipei mai pragmatice

În ciuda celor trei goluri avantaj la pauză, mureșenii au avut emoții spre finalul partidei. Gazdele s-au apropiat la 4-3 și au scos portarul, forțând obținerea a cel puțin unui punct. Mureșenii s-au apărat însă bine și au mai punctat de alte trei ori, astfel încât rezultatul în aceste jocuri poate fi unul înșelător. Victoria la patru goluri pare detașată, dar a fost una muncită și meritată, ultimele două goluri fiind reușite în ultimul minut. Aceasta îi menține în plasa primelor două clasate și în așteptarea derby-ului din meciul restanță cu Informatica Timișoara, care îl vor disputa pe teren propriu, data nefiind încă stabilită. Până atunci însă mureșenii vor avea un nou joc important, astăzi, joi, 31 martie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc, unde vor întâlni liderul Ligii a 2-a, Imperial Wet din localitate. Partida face parte din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, trofeu pe care City’us l-a deținut șapte ani la rând, dar acum se află în vitrina echipei Autobergamo Deva.

Imperial Wet a trecut până acum cu 4-3 de Inter Gheorgheni și cu 8-1 de Pro-Tineret Sighișoara, cu ambele jocuri disputate pe teren propriu.

Harghitenii au 14 victorii din tot atâtea etape disputate în Liga a 2-a și vor câștiga detașat sezonul regulat, având șansa promovării în Liga 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE