Surprinde-l cu un dans erotic de neuitat! Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Surprinde-l cu un dans erotic de neuitat!

4e4d13827f381_27996

Striptease – acest cuvant nu ar trebui sa te duca cu gandul la acel dans considerat murdar pe care il practica damele de companie in cluburi obscure destinate exclusiv adultilor.

Sa faci striptease inseamna sa profiti de limbajul trupului, facand din a te dezbraca pentru sotul sau iubitul tau un ritual atragator, cu ajutorul muzicii si miscarilor de dans.

El iti adora trupul si va fi cu siguranta dornic sa te admire in timp ce dansezi. Nu ai nevoie de o bara pentru a improviza o scena fierbinte. Poti folosi un scaun sau de ce nu, sa te desfasori folosind o palarie si o umbrela. Lasa-ti imaginatia sa preia controlul si cu siguranta il vei face pe el sa-si iasa din minti de placere.

Iata cativa pasi simpli pentru a duce la bun sfarsit o astfel de incercare:

1. In primul rand ai nevoie de un plan. Nu ar fi deloc amuzant sa ajunga acasa la miezul noptii, dupa ce te-ai plictisit de atata asteptare.

Asadar, da-i un mesaj in care sa ii spui ca astepti sa vina acasa la o ora fixa. Ai grija sa pui la rece o sampanie si sa pornesti muzica inainte sa ajunga el. Stinge lumina si aprinde cateva lumanari parfumate. Cand sotul tau a intrat pe usa, ordona-i sa se aseze cuminte pe canapea. Paseste provocator in camera si nu privi in directia lui. Unduieste-ti soldurile in timp ce mergi.

2. Nu e musai sa treci direct la actiune. Pentru a scapa de emotii poti sa te joci putin. Daca ai o cravata, foloseste-o pentru a-i atrage atentia. Foloseste capatul cravatei pentru a-ti mangaia buzele si apoi sanii, arcuindu-ti spatele. Cand crezi ca e momentul, desfa usor cravata si arunc-o neglijent intr-un colt. Nu uita ca o poti folosi mai tarziu pentru a-l lega la ochi.

3. Incepe prin a scapa de bluza, dar nu te dezgoli prea repede. Ideal ar fi sa porti o camasa, pentru a putea sa-l tachinezi, deschizand nasture dupa nasture, fara graba. Cand ajungi la ultimii nasturi, intoarce-te cu spatele si dezgoleste-ti, pe rand, umerii. Intoarce-te catre el, acoperindu-ti sutienul cu mainile. Acum poti renunta de tot la camasa.

4. Deja i-ai captat atentia si cu siguranta isi doreste mai mult. Ideal ar fi sa ai o fusta petrecuta care se leaga in talie. Desfaci funda si lasi fusta sa se prelinga pe podea in timp ce tu te unduiesti in ritmul muzicii.

5. E randul pantofilor. Ideal ar fi sa porti ceva usor de descaltat, eventual cu un toc. Daca te incumeti sa arunci unul dintre pantofi in bratele iubitului, ai grija sa nu-l ranesti. Altfel, seara s-ar putea incheia la spital si nu in pat, asa cum ai planuit.

6. Operatiunea „dresul” necesita o privire patrunzatoare. Apropie-te de el, mentinand contactul vizual. Ridica un picior, sprijinindu-te pe canapea si ruleaza usor ciorapul, avand grija ca privirile voastre sa fie tot timpul inlantuite.

7. E timpul sa despachetezi cadoul. Tu esti, evident, cadoul lui din seara respectiva. Nu te grabi. Lasa bretelele sutienului sa alunece si desfa sutienul, fara a-ti dezgoli sanii. Acopera-i cu mana si scoate sutienul, iar apoi poti sa-l tachinezi o vreme inainte de a-i oferi ocazia sa-si admire frumoasa partenera.

8. Ai ajuns la piesa de rezistenta a spectacolului. Introdu cate un deget intre slip si sold, indepartand astfel materialul de corp si coboara pana la nivelul genunchiului, iar apoi lasa slipul sa cada. Ai grija cand pasesti. Doar n-ai vrea sa te impiedici si sa strici finalul.

9. Odata dezgolita nu te arunca imediat in bratele lui. Continua sa urmaresti ritmul muzicii si apropie-te de el. Poti sa il incingi si mai tare, oferindu-i un dans in poala. Apoi incepe sa-l dezbraci. Cu siguranta nu va rezista si se va oferi sa te ajute.

Daca te gandesti sa pui in practica acesti pasi, gasesti aici 20 de piese potrivite pentru un striptease pe cinste.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE