ALDE, candidat propriu pentru Primăria Târgu-Mureş Politic
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 456 Vizualizări

ALDE, candidat propriu pentru Primăria Târgu-Mureş

111Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Mureş a prezentat sâmbătă, 2 aprilie, cu ocazia unei conferinţe de presă organizată în aer liber, în incinta Cetăţii Medievale din Târgu-Mureş, lista candidaţilor la funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016 pentru 22 de localităţi din judeţul Mureş.

Pentru cea mai importantă localitate a judeţului Mureş, respectiv Târgu-Mureş, candidatul pentru funcţia de primar din partea ALDE este Ionela Ciotlăuş, preşedintele ALDE Mureş şi fost viceprimar al municipiului. „Intru în această bătălie pentru că oraşul aşteaptă un alt primar, pentru că de 16 ani acest oraş este blocat exact în criteriul etnic şi pentru că acest oraş nu s-a dezvoltat deloc, s-a închis şi are nevoie de un alt primar”, a afirmat Ionela Ciotlăuş. „Am început discuţii cu partide româneşti care să formeze o majoritate în jurul meu”, a adăugat liderul ALDE Mureş, care a spus despre Târgu-Mureş că este un oraş cu „foarte multe probleme administrative care ar trebui corectate”.

Sebastian Pui, numărul 2 pentru Consiliul Local

De altfel, Ionela Ciotlăuş va deschide şi lista ALDE pentru Consiliul Local Târgu-Mureş, alături de fostul consilier local Sebastian Pui, în prezent vicepreşedinte ALDE Mureş şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei Târgu-Mureş. „Sebi este colegul meu „de suferinţă” din Consiliul Local. Va fi în continuare colegul meu „de suferinţă” mai departe, în Consiliul Local. Categoric, îşi va depune candidatura pentru Consiliul Local la Târgu-Mureş. Împreună mergem mai departe la Târgu-Mureş. La Târgu-Mureş încă lucrăm pe lista de Consiliu Local, putem să vă spunem că sunt definitive locul 1 şi locul 2, eu voi fi locul 1 şi Sebastian Pui locul 2. Vrem să cuprindem în lista de consilieri locali fiecare cartier din municipiu”, a afirmat Ionela Ciotlăuş. „Promit că ne vom întoarce. 100%”, au fost cuvintele lui Sebastian Pui.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Mami-candidati o sa gasesti,dar ce ai vrea sa faci mai bine decat actualii pentru binele orasului.Cat ai fost viceprimarita,te-ai remarcat doar prin a baga strambe si delatiuni conducerii Primariei.Cu ce partide o sa formezi o majoritate in CL,sa-ti poti atinge Programul ce inca i-l tii la SECRET?Pe linie sportiva-o sa mai sustii echipa de fotbal ASA?,sau de baschet?Daca promiti ca o sa sustii sportul de performanta din oras,daca o sa-l schimbi pe ala cu ochelari fumurii -din fruntea Politiei Locale-te voteaza toti romanii si nu numai ei.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE