Reghecampf : ”Cei de la ASA au un grup foarte puternic” Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Reghecampf : ”Cei de la ASA au un grup foarte puternic”

RegheAntrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, 2 aprilie, într-o conferință de presă, că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenți deoarece ASA Târgu Mureș poate produce „o surpriză” în meciul direct, chiar dacă se confruntă cu probleme financiare și ocupă ultimul loc în clasamentul play-off-ului Ligii I.

„Suntem dornici să câștigăm meciul de mâine seară pentru că este important să rămânem sus în clasament și să câștigăm fiecare meci. Cei de la ASA au un grup foarte puternic, au multe probleme, dar le-am spus jucătorilor mei să fim foarte atenți, pentru că au în componența lor jucători foarte buni. Nu putem să considerăm că ASA Târgu Mureș nu poate produce o surpriză mâine seară. În play-off sunt cele mai bune echipe, fiecare poate câștiga împotriva celorlalte”, a spus Reghecampf.

„Acest play-off se va juca până în ultima etapă. Să terminăm cu discuțiile care nu fac cinste acestui campionat, și anume că unele echipe nu își apără corect șansele. Nu cred așa ceva, toți antrenorii din play-off își doresc să câștige fiecare meci. Vă asigur că până la final vor fi meciuri corecte”, a susținut antrenorul adversarei ASA în meciul de mâine.

Echipa Steaua întâlnește, duminică, de la ora 20,30, pe Arena Națională din Capitală, formația ASA Târgu Mureș, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I la fotbal.

Sursa Agerpres

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE