VIDEO: Soós Zoltán, start la strângerea semnăturilor Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

VIDEO: Soós Zoltán, start la strângerea semnăturilor

1
Candidatul independent susţinut de UDMR la funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş la alegerile locale din 5 iunie, Soós Zoltán, a demarat joi, 7 aprilie, campania de strângere de semnături.

Cortul de campanie al lui Soós Zoltán a fost amenajat în cartierul Dâmbu Pietros, în faţa Ansamblului Artistic „Mureşul”, urmând ca staff-ul candidatului să fie prezent în fiecare zi, în alt cartier al municipiului Târgu-Mureş.

“Fac asta pentru că sunt convins că după 16 ani, în sfârșit avem o șansă reală de a elibera împreună orașul. Târgu-Mureș trebuie eliberat din impas, de relațiile politice misterioase, trebuie să scăpăm de puterile care intoxică coexistența etnică. Sunt conștient de faptul, că doar dacă ne unim forțele, cu toți cei care doresc schimbare vom reuși”, a declarat Soós Zoltán care a fost încurajat, printre alţii, de Brassai Zsombor – liderul UDMR Mureş, Peti András – viceprimar al municipiului Târgu-Mureş, Jakab István și Portik Vilmos – preşedintele, respectiv vicepreşedintele PPMT Târgu-Mureş.

2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE