Home / Social / Vezi cine pleacă acasă cu trofee de la expoziția GastroPan

Vezi cine pleacă acasă cu trofee de la expoziția GastroPan

Distribuie

DSC_9188

Povestea comună a lui Harap Alb, Punguța cu doi bani și Pupăza din Tei, realizată de Farkas Ferenc de la Brutăria Dioszegi din Sfântul Gheorghe, a primit joi, 7 aprilie, trofeul pentru cea mai bună piesă artistică obținută din aluat de panificație cu tematica ”Povești din copilărie”, în cadrul Expoziției GastroPan 2016 de la Târgu Mureș.

Trofeul ”Pâinea Anului 2016 fabricată industrial în România” , la care au participat 12 brutari, a fost câștigat de Dorina Boboiu de la Vel Pitar, urmată de Berzsan Bela de la Brutăria Dioszegi aparținând S.C Madexport S.R.L și Imre Piroska de la Brutăria DONA. Acest premiu a fost acordat brutăriilor care realizează produsul înscris în concurs în regim tehnologic industrial și îl produc într-o cantitate mai mare de 300 kilograme pe zi.

Trofeul ”Pâinea Anului 2016 realizată artizanal în România”, la care au concurat 16 brutari, i-a revenit lui George Beldian de la SC Adriana Bolgiu SNC, urmat de Gabriel Surugiu de la Mons Mellis și Bocskor Istvan de la Primula. Toți concurenții de la această categorie au avut sarcina de a prezenta o pâine fabricată în proces artizanal și produs într-o cantitate mai mică de 100 de kilograme pe zi.

Tot la Secțiunea Panificație-Patiserie, concursul pentru ”Produse de Patiserie” a fost câștigat de Roxana Amza de la Vel Pitar, cu un aluat fraged cu piper roșu, Istvan Bocskor de la Primula și Laszlo Dioszegi de la S.C Madexport S.R.L.

În cadrul concursurilor Expoziției GastroPan 2016, juriul a fost alcătuit din experți de talie internațională, profesionalismul fiind garantat de ambele părți.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pactul pentru Tineri ajunge la Târgu Mureș

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează joi, 28 martie 2024, la Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.