Zilele Clientului Materom Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

Zilele Clientului Materom

111Compania Materom are plăcerea de a vă invita la evenimentul  Zilele Clientului Materom – expoziție cu vânzări promoționale de piese auto și accesorii auto.

Zilele Clientului Materom se află la cea de-a 2-a ediție, fiind dedicată tuturor clienților Materom. Evenimentul va avea loc în 15-16 aprilie 2016, în Târgu-Mureș, la Hotel President, sala Garden. Expoziția este cu vânzare, astfel încât doritorii pot veni pregătiți cu liste de cumpărături, ocazie unică pentru extra-discounturi majore.

Veți avea parte de două zile de neuitat alături de cei mai cunoscuți producători de piese și accesorii auto: cele mai mari oferte promoționale Materom, valabile doar în perioada celor două zile ale expoziției, vizitarea expoziției cu standuri ale producătorilor de renume din domeniul auto, seminarii cu noutăți din domeniul auto, vizită la sediul companiei Materom, tombole și concursuri cu premii atractive, drive test cu Noua Skoda Superb, Skoda Fabia, Skoda Rapid și Skoda Yeti.

Materom pregătește concursul  “Top Clienţi Materom ”: primele cele mai mari trei comenzi valorice validate, emise în 15-16 aprilie, vor fi premiate la finalul evenimentului cu o trusă de scule cu frigider integrat Clas, bicicletă originală marca Skoda și o trusă de scule Toptul. În plus, clienții de top vor avea ocazia să beneficieze de un zbor de agrement VIP deasupra orașului Târgu-Mureș.

Alpha Bank organizează în cadrul expoziției o tombolă cu tragere la sorți, iar participanții pot câștiga unul din cele 5 vouchere de 100 de euro la orice comanda de minim 4.000 lei plus TVA.

De asemenea, standul Skoda Ingricop vă așteaptă la Drive Test cu noul Skoda Superb, Skoda Rapid, Skoda Fabia și Skoda Yeti. În plus, participanții la Drive Test se înscriu automat la tombola Ingricop și pot câștiga un ceas, un tricou sau o șapcă originale Skoda.

Compania Materom se implică în societate prin intermediul numeroaselor proiecte și inițiative, care sunt concepute pentru a sprijini schimbul de idei, dezvoltarea societății și a unor noi perspective. Astfel a fost creat conceptul evenimentului Zilele Clientului Materom, care anul acesta se află la cea de-a 2-a ediție.

112

Materom înseamnă:

18 ani de activitate

20 depozite regionale

150 autovehicule

Peste 370 angajati

Peste 5.000 clienti B2B

Peste 350 furnizori

Peste 140 branduri reprezentate

Peste 16.000 mp spaţii de depozitare

Peste 65.000 de articole stocabile

Mai multe detalii despre Materom și produsele comercializate pot fi aflate pe pagina web www.materom.ro, iar despre evenimentul Zilele Clientului Materom pe site-ul www.cd.materom.ro.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE