Home / Administratie / Vasile Boloş, premiu pentru comunicare responsabilă

Vasile Boloş, premiu pentru comunicare responsabilă

Distribuie

111Consilierul judeţean social-democrat Vasile Boloş a primit joi, 7 aprilie, Premiul pentru responsabilitate în comunicarea cu cetăţenii, acordat de Asociaţia Centrul pentru Politici Publice din Cluj Napoca, cu ocazia Forumului pentru o guvernare responsabilă, eveniment care a avut loc la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca.

Raport de activitate complet

Din analiza rapoartelor de activitate ale tuturor consilierilor judeţeni din România, reprezentanţii Centrului pentru Politici Publice din Cluj Napoca au selectat trei consilieri, respectiv Vasile Boloş (Consiliul Județean Mureș), Simion Creţu (Consiliul Județean Alba) și Viorica Sandu (Consiliul Județean Galați). De asemenea, în cadrul aceleași manifestări, au mai fost înmânate trei premii instituționale pentru gradul de transparență în comunicarea cu cetățenii pentru Consiliile Judeţene din Mehedinţi, Vâlcea şi Timiş.

Potrivit preşedintelui Centrului pentru Politici Publice din Cluj Napoca, Daniel Pop, distincţia a fost acordată în semn de recunoaştere publică a calităţii „comunicării cu cetăţenii prin redactarea unui raport de activitate complet, care facilitează evaluarea de către cetăţeni a activităţii reprezentanţilor săi”.

Transparenţă „din respect faţă de alegători”

Contactat de cotidianul Zi de Zi, consilierul judeţean Vasile Boloş s-a declarat onorat de modul în care reprezentanţii Centrului pentru Politici Publice din Cluj Napoca au apreciat transparenţa comunicării cu cetăţenii judeţului Mureş printr-o paletă largă de mijloace. “Faptul că activitatea depusă în calitate de consilier în cadrul Consiliului Județean Mureș și pe care am încercat să o evidențiez în rapoartelor anuale, pe parcursul întregului mandat 2012-2016, a fost apreciată de un organism neutru specializat mi-a produs un sentiment de satisfacție. Din respect față de cetățenii care mi-au acordat prin vot încrederea lor am considerat întotdeauna că trebuie să le dau posibilitatea, prin toate mijloacele, discuții directe, rapoarte scrise, articole în presă, prezențe în emisiuni TV, postări pe site-ul personal sau pe contul dintr-o rețea de socializare, să cunoască tot ceea ce am întreprins pentru a le reprezenta cât mai bine interesele”, a afirmat Vasile Boloş, preşedintele Comisiei social-culturale din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.