UNPR speră la cinci locuri în Consiliul Local Târgu-Mureș Politic
  • admin
  • 2 comentarii
  • 723 Vizualizări

UNPR speră la cinci locuri în Consiliul Local Târgu-Mureș

DSC_5969Partidul Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Târgu-Mureș și-a depus marți, 26 aprilie, lista candidaților pentru Consiliul Local, ținta pentru alegerile din 5 iunie fiind de cinci consilieri. „Lista UNPR pentru alegerile pentru Consiliul Local Târgu-Mureș cuprinde 24 de nume, primele fiind al subsemnatului, Cristian Cătană, urmat de Anca Bobric, Marius Gheorghe Stan, Septimiu Pop și Lavinia Mureșan, cele cinci candidaturi cu care sperăm să accedem în Consiliul Local. Numărul semnăturilor de susținere la aceste alegeri pentru UNPR se ridică la 1.390. Nu avem un candidat pentru funcția de primar la Târgu-Mureș. În ceea ce privește o eventuală susținere a vreunui candidat la funcția de primar, până în prezent nu am avut niciun fel de discuții cu vreun alt partid. În momentul în care vom fi contactați, vom analiza și vom comunica ulterior poziția noastră”, a precizat Cristian Cătană, președintele UNPR Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ce gluma buna ! Doar nu candideaza Piedome , Izmenarul Oprea si Ontanu patru stele la Tg Mures !!! Astia traiesc intr-o alta dimensiune , !!!

  • Da ..la ramani principala problema ramane ..visul care nu ajunge niciodata ..realitate 🙂 Dar visul UNPR poate fi pus azi la rubrica GLUMA ZILEI !

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE