Trăiește clipe de neuitat în Zaza Caffe&Lounge Timp liber
  • admin
  • 0 comentarii
  • 596 Vizualizări

Trăiește clipe de neuitat în Zaza Caffe&Lounge

ZAZAMureșenii care iubesc distracția sunt așteptați în Zaza Caffe&Lounge din Târgu-Mureș, un concept creat pentru oameni frumoși și veseli cărora le place să trăiască clipe de neuitat într-o atmosferă vibrantă însoțită de cea mai bună muzică, având la bază un stil unic și o abordare originală a frumosului îmbinând eleganța cu luxul vieții de noapte unde ținuta glamour este în zona ei de confort.

„Suntem cele mai bune gazde pentru toți cei care ne calcă pragul, noi nu avem clienți, noi avem prieteni, iar prietenia este cheia succesului nostru”, spune echipa Zaza Caffe&Lounge.  Situat în Târgu-Mureș pe strada Revoluției, nr. 45, Zaza este locul ideal în care îți poți sărbători ziua de naștere, unde poți organiza evenimente speciale, corporate, private, conferințe și seminarii, training-uri, lansări de carte, prezentări de modă, degustări, coffe break/open bar, expoziții, dar și petrecerea burlăcițelor.

„Este ziua ta? Doar împreună putem da startul unei petreceri de neuitat. Invitați-vă cei mai buni prieteni pentru a petrece în stilul Zaza și veți avea din partea noastră și un codou surpriză. De ce sunt tot mai populare aceste petreceri de burlăcițe? N-are nicio legătură cu barurile americane și petrecerile cu stripperi. Pur și simplu ele reprezintă una dintre puținele ocazii în care prietenele se pot mobiliza pentru a se bucura de o zi de weekend doar pentru ele. Petrecerea burlăcițelor este unul dintre evenimentele de care îți vei aminti toată viața. Noi susținem orice tip de eveniment. Oricât de pretențios ar fi evenimentul pe care il aveți în plan, echipa Zaza va da totul pentru o reușită. Elegantul brand „Zaza”, înregistrat la OSIM, reprezintă idealul frumosului, rafinamentul locației și finețea decorului vintage”, au transmis reprezentanții Zaza Caffe&Lounge. Informații suplimentare și rezervări la numărul de telefon: 0741-376.516.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE