Primul Festival de Street Music, la Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 378 Vizualizări

Primul Festival de Street Music, la Târgu Mureș

targ ong

Ajuns la cea de-a XIV-a ediție, Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, va avea loc în perioada 19 – 21 mai 2016, având ca tematică centrală importanța parteneriatelor și a dezvoltării durabile în viața comunității locale. În premieră în acest an, evenimentul va găzdui un Festival de Street Music, pentru a marca importanța acestui eveniment public și de imagine a sectorului ONG mureșean.

Potrivit directorului Asociației Divers, Maria Korek, se estimează participarea a aproximativ 50-60 de organizații neguvernamentale din județul Mureș, și nu numai. Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii. În județul Mureș sunt înregistrate peste 200 de organizații nonguvernamentale, din care circa 50 sunt cele mai active și mai vizibile în societate.

Inițiatorii Târgului organizaţiilor neguvernamentale, Asociația Divers, Fundația Alpha Transilvană, Fundația Comunitară Mureș în parteneriat cu Asociația Mâini Unite, au început demersurile pentru ca acest eveniment să fie recunoscut din acest an, prin HCL, ca fiind un eveniment al orașului Tîrgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE